Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να ξεφεύγουν από το Totsagna

Πάρτε τη συνταγή εδώ.

Κάθε φορά που ψιθυρίζει τη λέξη “totsagna”, χίλιες ιταλικές γιαγιάδες φτύνουν με αηδία. Θα κοροϊδεύουν. Αντιμετωπίζουν το πρόσωπο. Αυτό το γνωρίζουμε, διότι έχουμε δει από πρώτο χέρι την οργή που έρχεται όταν ένα πιάτο τολμά να αντλήσει έμπνευση από την ιταλική μαγειρική, τότε μακριά από την παραδοσιακή πορεία του (ahem, carbonara mac, κοτόπουλο τοσκάνης, antipasto skewers).

Totsagna

Τσέλσι Λούπκιν

Αλλά, πραγματική συζήτηση: Όσο περισσότερο μπορεί να θέλετε να απογοητευτείτε από την ίδια την ιδέα – ένα πιάτο που τολμά να λέει λαζάνια, αλλά χρησιμοποιεί τακτοποιημένα tots αντί για noodles – δεν μπορείτε να βοηθήσετε αυτή την παρατεταμένη περιέργεια. Μετά από όλα, τα τατ τοτ είναι το είδος της ντομάτας, που έμοιαζε με θαρραλέα Ναπολέων Δυναμίτης η ταινία που μνημονεύεται παράλογα παραμένει σήμερα. Και λαζάνια; Λοιπόν, είναι δύσκολο να μισείς ένα πιάτο που συνδυάζει τόσο πολύ τυρί με τόσο πολύ σάλτσα.

Αρχικά ονειρευόμασταν αυτό το πιάτο μετά από να νιώθουμε ότι είχαμε υποκλαδώσεις στα πρωινά του πρωινού, και να χρεούμε με τη δημιουργία περισσότερων διασκέδασης παίρνει με τη χρήση tots, όπως Totchos, πρωινό cos-cos και μπέικον τυλιγμένο σουβλάκια. Από τη λίστα, οι άνθρωποι άρχισαν να επισημαίνουν totsagna ειδικότερα, και στη συνέχεια αρχίσαμε να βλέπουμε παρόμοια πιάτα να εμφανίζονται σε ιστολόγια και άλλους ιστοτόπους. Ο Thrillist δημιούργησε ακόμη ένα αφιέρωμα βίντεο, το οποίο δείχνει πώς γίνεται:

Σε αυτό το σημείο, έπρεπε να επανεξετάσουμε το τυρί πιάτο. Σαφώς, πήρε την προσοχή των ανθρώπων, είτε το αγαπούσαν είτε το μισούσαν. (Και ναι, έχουμε διαβάσει τα σχόλια είναι τόσο λάθος, αλλά γεύσεις ακριβώς έτσι.)

Totsagna

Τσέλσι Λούπκιν

Το Totsagna δεν προορίζεται να είναι το καινούργιο σας δείπνο για το βράδυ της ημέρας ή το πιάτο για να μαστίσετε έξω για να εντυπωσιάσετε το Nonna σας. Δεν είναι τροφή διατροφής. Είναι η συνταγή πάνω από την κορυφή που σερβίρετε σε ένα πάρτι. Αυτός που κάνει τα μάτια των ανθρώπων bugs καθώς ταυτόχρονα αναρωτιούνται τι έκαναν κόλαση, ενώ bipping έξω τα τηλέφωνά τους για να snap αυτό, επειδή ο κόσμος Χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι κάποτε κάλεσε TOTSAGNA EXISTS.

Totsagna

Τσέλσι Λούπκιν

Είναι σαν να εντοπίζετε το Sasquatch και να είστε όλοι, “ξέρετε, πρόκειται να ζήσω τη στιγμή και να κρατήσω το τηλέφωνό μου στην τσέπη μου”. Ή βλέποντας τον Matthew McConaughy να τρέχει στο δρόμο με το πουκάμισό του επί. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και αξίζουν να τα μοιράζεστε με τις μάζες.

Πάρτε τη συνταγή εδώ.

PIN για αργότερα

Totsagna Pin

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...