Κολοκυθάκια Taco Roll-Ups είναι το δείπνο χαμηλών καρπών που έχετε περιμένει

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Είτε παρακολουθείτε τη λήψη υδατανθράκων σας είναι μέρος της ψήφου του νέου έτους σας, προετοιμαστείτε για ζεστό καιρό ή απλά καθαρίστε τις διακοπές σας, είναι απαραίτητη αυτή την εποχή του χρόνου. Έχω κάνει τελείως το μερίδιό μου για τη φόρτωση των υδατανθράκων σε αυτή την περίοδο των διακοπών – φωνάζω από latkes, μπισκότα, πίτα … η λίστα συνεχίζεται – και αν είσαι Delish οπαδός, είμαι βέβαιος ότι και εσύ. Αλλά ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βλέπετε ξανά την εικόνα αυτή. Εισάγετε: κολοκυθάκια taco rolls.

Κολοκύθι Taco Roll-Ups Horizontal Group

John Komar

Αυτή είναι μια συνταγή δολοφόνος. Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό, αλλά κρυφά φορτωμένο με πολλά λαχανικά και πρωτεΐνες. Κόψτε το κολοκυθάκι τόσο λεπτό όσο μπορείτε να φανταστείτε, ή χρησιμοποιήστε ένα μαντολίνο, και να συσσωρεύσετε τα γέμισα: ξινή κρέμα, φρυγμένες ντομάτες, βόειο κρέας και τυρί. Τυλίξτε το και τοποθετήστε τη ραφή προς τα κάτω σε ένα ταψί. Κορυφή με περισσότερο τυρί – μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είδος εδώ – και ψήνετε μέχρι φυσαλίδες.

Κολοκύθι Taco Roll-Ups Slices Horizontal

John Komar

Τα αποτελέσματα? Απολαυστικές μικρές τσέπες της καλοσύνης του taco. Κατά κάποιον τρόπο, είναι ακόμα καλύτεροι από tacos, επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να φάτε πέντε από αυτούς!

Κολοκύθι Taco Roll-Ups Single Roll Vertical

John Komar

ΠΛΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κολοκύθι Taco Roll-Ups Pinterest

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.