Αλατισμένα καραμέλα πουτίγκα Shots διπλό ως επιδόρπιο

Πάρτε τη συνταγή εδώ.

Τίποτα για ένα δείπνο διακοπών δεν υποδεικνύει ακόμη ότι είναι ώρα για πλάνα. Η μαμά έφερε έξω την ωραία πορσελάνη, τη χάρη του παππού, που ο αδελφός σου φορούσε ένα πουκάμισο που δεν του λέει τον Θράσερ για χάρη του καλού. Αλλά μερικές φορές, αυτές οι συγκεντρώσεις διακοπών μπορούν να αισθανθούν λίγο υπερβολικά βουλωμένες και επίσημες. Ή ενδιάμεση ένταση (ειδικά το γεγονός ότι κάποιος αρχίζει να αναφέρει τα νέα.)

Αυτό είναι που – παρά αυτό που μπορεί να πει ο κάθε οδηγός εθιμοτυπίας στον πλανήτη – πρέπει να βγάλεις τα πλάνα, τα πλάνα, τα πλάνα, τα sh-sh-shots!

αλατισμένος caramel pudding shots

Hearst Digital Media

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ: Πλαστικά γυαλιά, $ 7; Αμαζόνα

Απλά πρέπει να μεταμφιεστούν με ένα αριστοκρατικό τρόπο και δεν μπορούν να είναι τόσο ισχυροί, η γιαγιά σας θα χορεύει πάνω στο τραπέζι και θα κλέβει όλοι το πουλί (συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά πουλί που τόσο γλυκιά ψητό για ώρες). Cranberry πλάνα είναι μια επιλογή, αλλά αν ψάχνετε για ένα όμορφο χάος που μπορεί να διπλασιαστεί ως επιδόρπιο, θα πρέπει να έχετε αλάτι καραμέλα πουτίγκα Shots.

Αλατισμένος Caramel Pudding Shots

Hearst Digital Media

Ένα ράφι στην αλατισμένη μας γαλοπούλα μπανάνας καραμέλας, αυτές οι μπανάνες nix υπέρ του ποτού. Απευθείας βότκα, για να είμαι ακριβής, αλλά θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε μια γευστική ποικιλία, ή να δοκιμάσετε ουίσκι ή μπέρμπον, αν αυτό είναι περισσότερο η ταχύτητά σας. (Θα αναδείξει τις σημειώσεις της καραμέλας, αυτό είναι σίγουρο.)

αλατισμένος caramel pudding shots

Hearst Digital Media

Κορυφή με ένα κουτάλι Cool Whip ή σαντιγύ, ένα ψιλοκομμένο σάλτσα καραμέλας και ένα πικάντικο πασπαλίζουμε με αλάτι στη θάλασσα και κανείς δεν θα αμφισβητήσει τι φέρνετε στο τραπέζι. Θα ζητήσουν απλώς να τους πετύχετε άλλο γύρο.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.

Loading...