Αυτό το κέικ έκρηξης του Reese θα κάνει όλα τα φαντασιώσεις επιδόρπιο σας να είναι αληθινά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Έχουμε διαπιστώσει ότι το φυστικοβούτυρο και η σοκολάτα είναι το μεγαλύτερο combo όλων των εποχών (Όχι. Δεν υπάρχει περιθώριο για συζήτηση.), Γι ‘αυτό δεν έχουμε κυριολεκτικά κανένα περιορισμό όταν πρόκειται για τον Reese. Δημιουργήσαμε μια γιγαντιαία σφαίρα του Reese, τα γεμίσαμε σε καραμέλες και ακόμα και τα νύχια του Reese, αλλά η πιο πρόσφατη μας δημιουργία φυσάει ακόμα και το μυαλό μας. Ετοιμαστείτε για μια πλήρη έκρηξη του Reese.

Τα μπισκότα, τα καραμέλα και τα μπισκότα είναι δροσερά και όλα, αλλά τίποτα δεν βασιλεύει το επιδόρπιο σαν ένα πολύ εντυπωσιακό κέικ, γι ‘αυτό συνεργαστήκαμε με την Lindsay Conchar από το blog Ζωή, Αγάπη και Ζάχαρη για να φτιάξουμε το κέικ για να τελειώσουμε όλα τα κέικ. Θα σας καταστρέψει για πάντα τα κανονικά Κύπελλα του Reese και δεν λυπάμε τίποτα.

Μπορείτε να ψήνετε ένα τυποποιημένο κουτί του μείγματος κέικ Devil’s Food (είμαστε πολύ πιο παρακμιακές εδώ) και στρώστε τα δύο στρογγυλά κέικ με ένα παχύ στρώμα πάγου βουτύρου φυστικιού. Αλλά αν μας ξέρετε καθόλου, ξέρετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε εκεί. Πετάξαμε επίσης το ganache κάτω από τις πλευρές του κέικ, το απλώσαμε στην κορυφή, τραβούσαμε πιο παγωμένο γύρω από την κορυφή και στη συνέχεια χτίσαμε ένα δαχτυλίδι καραμελών με τα Pieces του Reese’s και του Reese.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Συνολική παραφροσύνη; Απολύτως. Πάρα πολύ? Δεν είναι καν κοντά.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...