Κοτόπουλο Parm Rigatoni Ψήστε τις γεύσεις τόσο καλά που δεν θα φροντίσετε Δεν είναι πραγματικά Ιταλικά

Αυτό το ψήσιμο Parm Κοτόπουλο Rigatoni είναι βασικά το carb-φορτωμένο ισοδύναμο του Ryan Gosling in Το σημειωματάριο: Ξέρεις ότι είναι λάθος για σένα και η μητέρα σου πιθανότατα δεν θα εγκρίνει (ειδικά αν είναι παλιό σχολείο, από το βιβλίο ιταλικό μάγειρα), αλλά δεν μπορείς να τον αγνοήσεις.

Για να μην αναφέρουμε ότι είναι ακριβώς το σωστό ποσό τυριού, όπως και ο χαρακτήρας του Gos στο Nicholas Sparks.

Κοτόπουλο Parm Rigatoni Bake

Τσέλσι Λούπκιν

Από μόνη της, το κοτόπουλο Parmesan είναι απίστευτο – μια εντελώς υποκειμενική δήλωση με την οποία ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί σαφώς, εξετάζοντας πώς οι αναζητήσεις για το πιάτο έχουν αυξηθεί σταθερά από το 2005, σύμφωνα με τα δεδομένα της Google Trends. Έχει ακριβώς το σωστό μείγμα αλμυρού, αλμυρού, τυρώδους και γευστικού, και το καλύτερο μέρος είναι το στροβιλισμό αυτών των χυλοπίτες ακριβώς έτσι ώστε να πάρετε το τέλειο τσίμπημα: χυλοπίτες, σάλτσα, τυρί και κοτόπουλο. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αγωνίζονται για αυτό το «τέλειο τσίμπημα» μας οδήγησαν να σπάσουμε μερικούς κανόνες – δηλαδή, υποκαθιστώντας τα σπαγγέτι για πιο ακάθαρτα (και πιο τσιμπημένα) rigatoni – δημιουργώντας ένα στρωμένο γεύμα που είναι τόσο εύκολο όσο το χύσιμο, το ανακάτεμα και το ψήσιμο.

Κοτόπουλο Parm Rigatoni Bake

Τσέλσι Λούπκιν

Το κόψιμο του κοτόπουλου σε ψιλοκομμένες ράβδους σημαίνει ότι δαπανούν λιγότερο χρόνο πάνω από την κατσαρόλα, προωθώντας τα στήθη κοτόπουλου ενώ αναρωτιέστε συνεχώς αν πρέπει απλά να φέρετε μια ανοιχτή (γιατί πραγματικά, δεν πρέπει να μαγειρευτούν μέχρι τώρα ;!) . Αυτά τα μικρά μωρά μαγειρεύονται μέσα σε λίγα λεπτά. εάν η φρύξη αρχίσει να σκουραίνει πολύ γρήγορα, μειώστε τη θερμότητα από μεσαία έως μεσαία χαμηλή, ή σε χαμηλά επίπεδα, εάν είναι πραγματικά χιονισμένη.

Κοτόπουλο Parm Rigatoni Bake

Τσέλσι Λούπκιν

Όπως οι μάγειρες κοτόπουλου, βράζουμε τα ζυμαρικά, τα μαγειρεύουμε μέχρι να είναι al dente, αφού επιστρέφουν στο φούρνο για να ψήσουν μερικά λεπτά περισσότερο. Φρεάρετε μόνο αρκετό καιρό για να λιώσει το τυρί και στη συνέχεια να συγκεντρώσει τα στρατεύματα – αν η μυρωδιά του λιωμένου τυριού δεν τα έχει δελεάσει στο τραπέζι.

Πάρτε τη συνταγή.

φάollow Delish on Ίνσταγκραμ.