Πείτε τον αντίο στους υδατάνθρακες με αυτά τα σκυλιά χωρίς κουνουπιού

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ;: Κάθισμα Cast-Iron Grill Pan, $ 56; amazon.com.

Όταν το σκεφτείτε, είναι αρκετά σκληρό το γεγονός ότι για λόγους καιρού, η εποχή μπάρμπεκιου και η μπικίνι εμφανίζονται ακριβώς την ίδια στιγμή. Ευχαριστώ τη μητέρα φύση! Ξέρεις τι μου αρέσει; Για να πάτε σε ένα μπάρμπεκιου σε ένα πουλόβερ baggie και τζιν και να συσσωρεύουν ψηλά το πιάτο μου με τα ζεστά σκυλιά και τη σαλάτα πατάτας και όλα τα άλλα καταπληκτικά τρόφιμα που οι εξωτερικές συγκεντρώσεις είναι γνωστές για.

εικόνα

Joe Spit

Δυστυχώς, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, έτσι υποθέτω ότι μερικές φορές θα πρέπει να ασκήσω συγκράτηση. Εδώ στο Delish, έχουμε κάπως να γίνει carb-dodging λάτρεις. Έχουμε αντικαταστήσει τα ψωμάκια με τις μαρμελάδες, τις ντομάτες και τα προσωπικά αγαπημένα δαχτυλίδια ανανά. Μπορώ να σας πω για ένα γεγονός, ότι Ακόμη ένας ψαράς-εραστής όπως εγώ έχει κερδίσει από αυτές τις απλές χασκιδωτές αβλαβείς.

εικόνα

Joe Spit

Τον περασμένο μήνα, πήρα ένα μαχαίρι στο de-bunning χοτ ντογκ, και Pickle Dogs γεννήθηκαν. Τους αγαπούσαμε, αλλά προφανώς πρέπει να είσαι ένας ανεμιστήρας για να τους απολαύσεις και δεν ξέρω ότι είναι όλοι. (Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά ακούω ότι βρίσκεσαι εκεί κάπου.) Έτσι σκέφτηκα ότι θα δοκιμάσω μια λιγότερο πολωτική προσέγγιση.

εικόνα

Joe Spit

Cue ζεστό μαρουλιού σκυλί αναδιπλώνεται! Το μαρούλι είναι το είδος της αντικατάστασης του ψωμιού OG, και συμβαίνει ακριβώς έτσι ώστε ένα ωραίο τραγανό φύλλο ρομανίας να μοιάζει με το ακριβές σχήμα ενός κουλούρου καυτού σκύλου. Πάρε σχήμα! Ίσως η μητέρα φύση μας αγαπάει.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.