Μέλι μπαρ

εικόνα

Istock

Ο ειδικός blogger της Daily Green, η Leslie Land, προσφέρει την συνταγή της για τη μέλι Bars. Πρόκειται για μια στενή προσαρμογή της συνταγής για Candy Cake στο αμερικανικό κληρονομιά της Αμερικανικής Κληρονομιάς, που δημοσιεύθηκε το 1964 και τώρα είναι εκτός τυπωμένου ύφους αλλά είναι ευρέως διαθέσιμο και αξίζει να έχει για τον πλούτο των ιστορικών φωτογραφιών καθώς και των συνταγών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 φλιτζάνι βούτυρο

ένα άπαχο 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

3 καλά κτυπημένα αυγά

1/2 φλιτζάνι ήπιο μέλι

2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια

1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/4 κουταλάκι του γλυκού κάθε αλάτι και μαγειρική σόδα

1 φλιτζάνι βραστά ψιλοκομμένα καρύδια ή μαύρα καρύδια που είναι θαυμάσια αν τους αρέσουν

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 350. Βούτυρο ένα τετράγωνο 9 ίντσας 2-ιντσών βαθιά ταψί. (8 ιντσών μπορεί να αντικατασταθεί, βλέπε σημείωση στο τέλος.)

2. Σε ένα μεγάλο μπολ, αφήστε το βούτυρο να μαλακώσει, στη συνέχεια κτυπήστε στη ζάχαρη. Χτυπάτε στα αυγά, το μέλι και τη βανίλια, στη συνέχεια ανακατεύετε ελαφρά στο αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα. Προσθέστε καρύδια και ανακατέψτε / διπλώστε αρκετά για να τα αναμίξετε.

3. Γυρίστε το κτύπημα στη λεκάνη και ψήνετε μέχρι να συρρικνωθούν οι άκρες και μια οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή, περίπου μισή ώρα. Αφήνουμε να κρυώνουμε στο τηγάνι και στη συνέχεια κόβουμε σε μικρές ράβδους.

Σημείωση: Η αρχική συνταγή απαιτεί τηγάνι 11 1/4 x 7 1/2 x 1 1/2 ίντσα, το οποίο πρέπει κάποτε να είναι κοινό μέγεθος, αν και δεν νομίζω ότι πρόσφατα (το δικό μας βρέθηκε σε κατάστημα σκουπίσματος πριν από 25 χρόνια ). Το 9x13x2 είναι πολύ μεγάλο. Το μόνο πρόβλημα με ένα τετράγωνο 8 ίντσας είναι ότι οι άκρες συνήθως υπερχειλίζονται πριν τελειώσει το κέντρο. Λύσεις κατά σειρά ταλαιπωρίας περιλαμβάνουν: προσποιούμαστε ότι δεν έχετε παρατηρήσει? το κόψιμο των άκρων και η σίτιση στον σκύλο ή τον εραστή της άκρης. και κάνοντας το κέικ συν ένα cupcake: γεμίστε το τηγάνι περίπου 2/3 γεμάτο. Ψήνετε το υπόλοιπο κτύπημα σε οποιοδήποτε μικρό ρηχό σκάφος με φούρνο που τυχαίνει να έχετε γύρω σας.