Κουνουπίδι Γεμιστικά Είναι η πλευρά χαμηλών καρβιδίων όλοι θέλουν αυτή την ημέρα των ευχαριστιών

Ουπς το ξαναέκανα. Πήρα ένα αγαπημένο πιάτο βαρβαρών, έβγαλα το ψωμί και πρόσθεσα το κουνουπίδι. Συνειδητοποιώ ότι μερικοί από εσάς μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι θυσιαστικό για ένα πιάτο τόσο κεντρικό για την ημέρα των ευχαριστιών, αλλά ελάτε, μερικοί από εμάς δεν θέλουμε να φαράγγι με υδατάνθρακες όλη τη νύχτα (ειδικά αφού μάθουμε ότι ο μέσος άνθρωπος μειώνει 4.500 θερμίδες σε αυτό το ενιαίο γεύμα).

εικόνα

Jonathan Boulton

Αυτό το πιάτο είχε το μερίδιό του από τους σκεπτικιστές πριν το δοκιμάσουμε, όπως πολλοί αναρωτήθηκαν αν το λαχανικό θα μπορούσε πραγματικά να αντικαταστήσει το ψωμί σε κύβους (μια επαναλαμβανόμενη ερώτηση: Τι θα απορροφούσε όλη τη γεύση των βοτάνων και του ζωμού, αν δεν ήταν παρθένο ψωμί ;!). Όπως και τα άλλα πειράματα με το κουνουπίδι, αυτή η συνταγή απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το λαχανικό πραγματικά είναι μαγικό: Παίρνει μια πλούσια, ικανοποιητική υφή και μόλις τη γευτείτε με τα κλασικά γέμιση – κρεμμύδι, καρότο, σέλινο και βότανα των Ευχαριστιών – δεν θα χάσετε ούτε το ψωμί.

εικόνα

Jonathan Boulton

Προσθέσαμε μανιτάρια για μια πρόσθετη κρεατικά υφή, αλλά μπορείτε να παραλείψετε. Εάν δεν είστε χορτοφάγος, το ζωμό κοτόπουλου κάνει αυτό το πιάτο ακόμα πιο γευστικό. Ετοιμαστείτε να είστε ευγνώμονες για μια ημέρα ευχαριστιών με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

ΠΛΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εικόνα


Ακολουθήστε Delish στο Instagram.