Ξεχάστε τα πυροτεχνήματα, αυτή η φανταστική πίτα σημαδιών είναι το κύριο γεγονός

Το κέικ σημαίας είναι τόσο 2015 (και βασικά κάθε χρόνο πριν). Κανείς δεν θα είναι τρελός αν φέρνετε ένα στο μπάρμπεκιου – είναι χαριτωμένο, αλλά πολύ αναμενόμενο. Αν θέλετε πραγματικά να WOW το πλήθος, να σημαία PIE. Τόσο όμορφο, είναι σαν να Betsy Ross έκανε τις ίδιες τις λωρίδες φράουλας. (Ή ίσως είμαι μόνο μεροληπτική και πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου). Ανεξάρτητα, είναι ο το πατριωτικό κεντρικό κομμάτι κάθε 4ης Ιουλίου χρειάζεται κόμμα, ειδικά εσείς.

Μυρτιλός slab pie

Jonathan Boulton

Για αυτή την πίτα, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη ζύμη με ψυγμένη πίτα. Εάν η απόλυτη μυστική συνταγή όλων των βουτύρων της γιαγιάς είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, χρησιμοποιήστε το με κάθε τρόπο. Αλλά ειλικρινά, κανείς δεν θα είναι ο σοφότερος. Η ζύμη που αγοράστηκε από το κατάστημα είναι πολύ συγχωρέζουσα και κάνει να κόβει τα χαριτωμένα αστέρια της ζύμης χωρίς κανένα πρόβλημα.

πως to make flag cake

Jonathan Boulton

Το σκηνικό για τα αστέρια είναι μια παραδοσιακή γέμιση από βατόμουρο: βατόμουρα, ζάχαρη, λεμόνι (ξύσμα και χυμός) και άμυλο καλαμποκιού (για να αποφευχθεί η σούπα). Περιέχει τα βακκίνια στην επάνω αριστερή γωνία είναι εύκολη. Απλά διπλώστε μια λεπτή λωρίδα φύλλου αλουμινίου σε μια ορθή γωνία για να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα πριν προσθέσετε το γέμισμα. Αφού έχουν προστεθεί οι φράουλες (επίσης αναμειγμένες με ζάχαρη, λεμόνι και άμυλο καλαμποκιού) για να γεμίσετε το υπόλοιπο τηγάνι, μπορείτε να αφαιρέσετε το τοίχωμα αλουμινόχαρτου. Έπειτα ήρθε η ώρα να βρεθούμε σε αυτά τα βουτηγμένα αστέρια και λωρίδες.

μυρτιλός and strawberry slab pie

Jonathan Boulton

Νωπά από το φούρνο, θα χρειαστείτε το πατριωτικό γλυκό για να κρυώσει τουλάχιστον και ώρα. Συστήνω δύο να είναι πιο ασφαλείς. Μην ανησυχείτε αν η φρυγανιστική γέμιση φαίνεται πολύ χαλαρή μετά από σχεδόν μια ώρα ψησίματος. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να εγκατασταθεί. Δεν κυματίζει τη σημαία για να προσπαθήσει και να επιταχύνει τη διαδικασία! Αφήστε το να κρυώσει σε μια ράφι ηρεμίας, και σας υπόσχομαι να πάρετε τις όμορφες τετράγωνες φέτες. Σερβίρετε σε λειτουργία a la. Είναι ο αμερικανικός τρόπος, έστω και αν η γαλλική προφορά λέει διαφορετικά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

ΠΛΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αμερικανός Pie Pinterest


Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...