Πέρα από μάρκες: Μαγείρεμα με σάλσα

κοτόπουλο tacos with salsa

Getty Images

Τα τσιπ Tortilla και η salsa είναι ένα συγκλονιστικό ζευγάρι, αλλά δεν πρέπει πάντα να χαρακτηρίζετε την αναζωογονητική, (μερικές φορές) φλογερή βουτιά στον πίνακα ορεκτικών. Η σάλσα προσθέτει υπέροχη γεύση και υφή σε πολλά πιάτα με κύρια πιάτα. Είτε θέλετε να κάνετε ένα salsa από το μηδέν είτε απλά να συμπεριλάβετε στο επόμενο γεύμα σας μερικές ποικιλίες που έχετε αγοράσει στο κατάστημα, έχουμε φανταστικές συνταγές για να δοκιμάσετε.

<p>Αντί να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή σάλτσα ντομάτας με ψητά χτένια, δοκιμάστε να συνδυάσετε το γλυκό μελιτώδες πεπόνι και το βουτυρώδες αβοκάντο σε μια υγιή, φρουτώδη επικάλυψη.</p><p><b>Συνταγή: </b><b>Ψητό χοιρομέρι με χοιρινό-αβοκάντο σάλσα</b></p><p>“title =” Ψητό χοιρομέρι με χοιρινό-αβοκάντο σάλσα ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f8a653736e7_-_grilled-scallops-avocado-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, κορυφή & αλλαγή μεγέθους = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Kana Okada

Ψητό χοιρομέρι με χοιρινό-αβοκάντο σάλσα

Αντί να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή σάλτσα ντομάτας με ψητά χτένια, δοκιμάστε να συνδυάσετε το γλυκό μελιτώδες πεπόνι και το βουτυρώδες αβοκάντο σε μια υγιή, φρουτώδη επικάλυψη.

Συνταγή: Ψητό χοιρομέρι με χοιρινό-αβοκάντο σάλσα

Loading...