Αυτό το κέικ κρασιού “Ένα γυαλί πάρα πολύ” μόλις μας παίρνει

Έχετε πιθανώς ακούσει για τα κέικ στάγδην – είναι δύσκολο να μετακινηθείτε Instagram ή Pinterest χωρίς να τους δει τελευταία. Η τεχνική βασικά μετατρέπει τα κέικ σε έργα τέχνης με την προσεκτική κουτάλα ganache στην κορυφή και αφήνοντάς την να “στάζει” κάτω από τις πλευρές του βουτύρου-παγωμένο (ή ακόμα και γυμνό) κέικ. Τα νεοκλαστικά κέικ της Katherine Sabbath – όπως και η ανάποδη κώνου δημιουργίας παγωτού – έχουν γίνει μερικά από τα πιο δημοφιλή, αλλά η πιο πρόσφατη επανάληψη της τάσης κυριολεκτικά μιλάει στην ψυχή μας. Εάν είχατε ποτέ πάρα πολλά ποτήρια κόκκινου κρασιού (* σηκώνει το χέρι *), θα νιώσετε αυτό το κέικ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Πιέστε το μπουκάλι, $ 6; AMAZON.COM.

Ο Chelsey White, ο blogger και ο αυτοδίδακτος φούρνος πίσω από τα κέικ Chelsweets, δημιούργησε αυτό το σχέδιο κόκκινου κρασιού, το οποίο ονομάζεται κατάλληλα το κέικ “One Glass Too Many”. SOML.

εικόνα
Ευγενική προσφορά από Chelsweets

Φαίνεται εκφοβιστικό, αλλά θα μπορούσατε πιθανώς να το τραβήξετε στον εαυτό σας στο σπίτι – ίσως ίσως δεν μετά από ένα ποτήρι ή δύο. Εδώ είναι πώς γίνεται: Μετά το ψήσιμο ενός κόκκινου-λευκού μαρμελιωμένου κέικ βανίλιας και αφήνοντάς το να κρυώσει, το στρώει και το καλύπτει με πάγωμα βουτύρου, ακριβώς όπως ένα κλασικό στρώμα στρώματος.

εικόνα

Chelsweets

Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα ψηλά βουνό στην κορυφή και πιέζει το ποτήρι κρασιού στη βάση του.

εικόνα

Chelsweets

Χρησιμοποιώντας μια φιάλη συμπίεσης, ρίχνει κόκκινο-χρωματισμένο ganache λευκής σοκολάτας στην κορυφή, αφήνοντάς το να ψιθυρίζει κάτω από τις πλευρές. Στη συνέχεια, το απλώνει πάνω από το πάγωμα κάτω από το γυαλί, έτσι φαίνεται ότι το ganache βγαίνει έξω, χρησιμοποιώντας μια μικρή σπάτουλα.

εικόνα

Το τελικό αποτέλεσμα αξίζει να σηκωθεί ένα ποτήρι.

Για να πάρετε την πλήρη συνταγή, επισκεφθείτε το chelsweets.com.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κατεβάστε το Delish app.