Γλυκό τυρί αιματηρή Marys δεν είναι τόσο τρελό όπως θα σκεφτόσαστε

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων brunch: εκείνοι που γευτούν τις μιμόσες και εκείνους που πίνουν αιματηρές μαρίνες. Εάν βρίσκεστε στην κατηγορία ευεξίας, ακούστε μου. Οι αιματηρές μαριές είναι τόσο πιο διασκεδαστικές. Με φλάουτο σαμπάνιας, είστε πολύ περιορισμένοι. Ένα ζουμί ζαχαροπλαστικής, χαριτωμένο όπως είναι, είναι περίπου τόσο συναρπαστικό όσο παίρνει. Μια αιματηρή είναι λιγότερο φινετσάτη. Είναι το πάει μεγάλο ή πηγαίνετε σπίτι τύπο του ναύλου. Υπόθεση στο σημείο: Τηγανητά Τυριά Bloody Marys.

Ψημένο Cheese Bloody Marys vertical

Jonathan Boulton

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: Μάσκες βάζα Σετ των 12, 16 δολάρια? amazon.com

Ξέρω ότι είναι παράφορη και παρακμιακή και εντελώς περιττή … αλλά είναι επίσης αρκετά freaking καταπληκτικό. Γνωρίζετε ότι ο συνδυασμός ντομάτας και τυρί στη σχάρα είναι δολοφόνος. Μια σφήνα από ψητό τυρί που έχει βρεθεί στη σούπα ντομάτας είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αλλά με εμπιστευθείτε, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Είναι πικρότερο, πιο γευστικό και, το πιο σημαντικό, BOOZY. Ειλικρινά, κάθε μελλοντική αιματηρή Μαρία χωρίς τυρί στη σχάρα θα φανεί βαρετό.

Ψημένο Cheese Bloody Marys vertical

Jonathan Boulton

Όσον αφορά το ίδιο το κοκτέιλ, το κάνετε εσείς. Η συνταγή μας είναι πολύ βόμβα, αλλά οτιδήποτε θα λειτουργήσει εδώ – ακόμα και ένα μίγμα! Ό, τι κι αν κάνετε, μην παραλείψετε το μπέικον!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Κατεβάστε το Delish app σήμερα.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.