Το Internet Obsessed με ξινό Patch Σταφύλια, και θα πρέπει να είναι πάρα πολύ

Πάρτε τη συνταγή εδώ.

Μετακινήστε τα βαμβακερά σταφύλια – η τελευταία τάση να τραβήξετε το Διαδίκτυο από τη θύελλα είναι λίγο περισσότερο DIY, λίγο λιγότερο υγιεινό, αλλά επικίνδυνα, γελοία εθιστικό. Ονομάζονται Sour Patch Grapes (ή, σε μερικούς κύκλους, Glitter Grapes), και γεύονται αξιοσημείωτα σαν το περίφημο καραμέλα με γλυκιά και πικρή γεύση, μόνο εσείς μπορείτε να αισθανθείτε ημι-ενάρετος για το φαγητό τους, δεδομένου ότι είναι, πυρήνα, πράσινα σταφύλια.

Θυμώνω Patch Grapes

Τσέλσι Λούπκιν

Οι μπλόγκερς τους έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια, με τις πρώτες θέσεις που έχουμε βρεθεί χρονολογούμενες από το 2012, αν και κανείς δεν φαίνεται να παίρνει την πίστη για την εκπόνηση της ιδέας. Όπως και πολλές συνταγές, είναι μια απροσδόκητη-αλλά-λαμπρή ιδέα που πέρασε από στόμα σε στόμα, εμπνευσμένη από το post post – και καρφίτσα μετά το pin στην Pinterest. Πέρα από τη γεύση των σταφυλιών σαν καραμέλα, η θεραπεία είναι επίσης τόσο αξέχαστη, διότι είναι τόσο απίστευτα εύκολο να κάνετε (και να θυμάστε, όταν ένας φίλος σας ικετεύει να μοιραστείτε τη συνταγή). Είστε ουσιαστικά απλά πετώντας τα σταφύλια στο μίγμα Jell-O, καλύπτοντάς τα με μια γλυκιά, φρουτώδη επίστρωση για να αντισταθμίσουν τη φυσική γεύση του φρούτου.

Θυμώνω Patch Grapes

Τσέλσι Λούπκιν

Το πιο έντονο μέρος της διαδικασίας είναι να τραβούν τα σταφύλια από τα στελέχη και να τα ξεπλένουν σε ένα σουρωτήρι. Θέλετε να τα στεγνώσετε αρκετά ώστε να είναι ελαφρώς βρεγμένα και να μην στάζουν, και βρήκαμε ότι προσθέτουμε λίγο χυμό λεμονιού που ενισχύει τη γεύση – απαραίτητη προϋπόθεση για τους πραγματικούς οπαδούς Sour Patch.

Θυμώνω Patch Grapes

Τσέλσι Λούπκιν

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γεύση Jell-O που σας αρέσει. Το λεμόνι και ο ασβέστης τείνουν να αναμειγνύονται με τα σταφύλια τα καλύτερα, δίνοντάς τους ότι ζαχαρούχα, λαμπερά μοιάζουν με το εξωτερικό των πραγματικών Sour Patch Kids. Το κόκκινο και το πορτοκαλί μπορεί να είναι λίγο σπασμωδές, αλλά αν είστε σε αυτό για γεύση – όχι μόνο το Insta – πηγαίνετε όλος ο τρόπος και να δημιουργήσετε ένα ουράνιο τόξο απολαύσεις. Το να είσαι υγιής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

ΠΛΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θυμώνω Patch Grapes Pinterest

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.