Gordon Ramsay Vs. Guy Fieri: Ποιος είναι ο καλύτερος Burger;

Ο Guy Fieri και ο Gordon Ramsay είναι πολύ διαφορετικοί … αλλά είναι επίσης πιο ομοειδείς από ό, τι νομίζετε. Είναι και οι δύο πολωτικές προσωπικότητες της τηλεόρασης. Αποθέστε το όνομα και είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε μια ισχυρή αντίδραση (αρνητική ή θετική). Και οι δύο έχουν πολύ ιδιαίτερο λεξιλόγιο. Το Fieri περιγράφει τα πάντα όσον αφορά το Flavortown. Δεν μπορεί απλώς να πει ότι του αρέσει κάτι. Είναι ότι “απλά το kung fu’d ουρανίσκο μου, μάγκα”. Το lingo του Ramsay είναι πολύχρωμο με πολύ διαφορετικό τρόπο – ένα που περιλαμβάνει πολλές βόμβες f. Και οι δύο αγαπούν τα burgers (duh), αλλά ασκούν διαφορετικά στυλ μαγειρέματος.

Ο τύπος v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Δεδομένων όλων των τρελών δημιουργιών που έχει δοκιμάσει στο DDD όλα αυτά τα χρόνια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το burger του Fieri είναι λίγο τρελό. Ο άνθρωπος είναι γεμισμένος με μπέικον, chorizo, κόκκινα κρεμμύδια και ελβετικό τυρί. Σε σύγκριση, το μπιφτέκι του Ramsay φαίνεται βαρετό στην αρχή. Το “τέλειο” μπιφτέκι του είναι ψημένο με τσένταρ, ένα φρυγανισμένο κουλούρι, μερικά μάγου, μαρούλι, ντομάτα και ψητά κρεμμύδια. Δείτε πώς τα δύο στοιβάζονται:

Ο τύπος v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Guy Fieri’s

Αυτό δεν είναι κάτι που θέλετε να κάνετε για ένα πλήθος. Η συνταγή του απευθύνεται σε συστατικά τόνου (19!) Και απαιτεί πολύ χρόνο. Πρέπει να μαγειρέψετε το chorizo ​​και το μπέικον, να κάνετε ένα κέτσαπ, και στη συνέχεια να γεμίσετε και ψήστε τα μπιφτέκια.

Η πλήρωση chorizo ​​ακούγεται καταπληκτική, αλλά η γεύση εξουδετερώθηκε από όλο το βοδινό έδαφος. (Κάθε κούπα έχει περίπου μισή λίβρα). Ο άνηθος στο κέτσαπ ήταν πολωμένος. Πολλοί δοκιμαστές γεύσης έλαβαν πρόβλημα με αυτό. Εγώ, προσωπικά, δεν άρεσε η μισή ώρα που έπρεπε να σιγοβράσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη συνταγή του Fieri είναι ότι δεν ετοιμάζει το πραγματικό burger. Αφού τα γεμίσει, τα ρίχνει ακριβώς στο ζεστό τηγάνι. Δεν αλάτι ή πιπέρι. Παρόλο που υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα μέσα, το μπιφτέκι ως σύνολο είχε γεύση μάλλον απλό.

Ο τύπος v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Ο Γκόρντον Ράμσαϊ

Η συνταγή του Gordon Ramsay ήταν ελαφρώς πιο σκληρή για να καταλάβουμε γιατί δεν υπήρχαν πραγματικά ποσά συστατικών ή οδηγίες για να αποσυρθούν. Βασίσαμε εξ ‘ολοκλήρου στο τμήμα του στην Good Morning America.

Δεν είναι συγκλονιστικό, η προτίμηση του βοείου κρέατος του Ramsay είναι λίγο πιο φτηνή. Συνιστά να ρίχνετε λίγο γήπεδο στο μίγμα μαζί με κάποιο αυγό (για να συνδέσετε τα πάντα μαζί). Δυστυχώς, ο χασάπης Whole Foods γέλασε σαν εμάς όταν ζητήσαμε μια τετράμηνη λίβρα ψιλοκομμένο στήθος. Έτσι χρησιμοποιήσαμε τσοκ. Θέλει επίσης να σερφάρετε το μπιφτέκι το βράδυ πριν, κάτι που δεν το κάναμε.

Έχουμε ακολουθήσει το προβάδισμα του με όλα τα υπόλοιπα και συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι με το πόσο απλή είναι η διαδικασία. Το μυστικό του για το ψήσιμο των καλύτερων μπιφτέκια είναι η απομάκρυνση των μπισκότων με βούτυρο. Όπως θα κάνατε μια γαμήλια γαλοπούλα.

Μια άλλη μεγάλη διοργάνωση: Κατεβάστε τα πάντα πολύ επιθετικά. Περίστε το μπιφτέκι πριν και μετά το μαγείρεμα. Πετάξτε τις ντομάτες που τοποθετείτε στο μπιφτέκι. Ακόμα και την εποχή τα ψωμάκια!

Ο τύπος v Ramsay Burger Cook Off

John Komar

Η ετυμηγορία

Ο Ράμσαι κερδίζει. Σε αυτή την περίπτωση, το απλό είναι καλύτερο. Το καρύκευμα κάθε συστατικού έκανε μια τεράστια διαφορά συνολικά. Ήταν η επιτομή του τι θα σκέφτεστε ότι ένας μπιφτέκι θα έπρεπε να δοκιμάσει. Για να είμαστε δίκαιοι, κάποιοι προτιμούν το Fieri, ακόμη και χωρίς το τελικό καρύκευμα. Αλλά η ευκολία του Ramsay εξακολουθεί να εξουδετερώνει το pizazz της γεμισμένης έκδοσης του Star Food Network.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Delish.