Αυτό το Giant Party Sub είναι ο πραγματικός νικητής του Super Bowl

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Ίσως να είσαι ένας πεθαμένος σκληρός ανεμιστήρας Πατριώτες, ή ίσως να μην δίνεις ένα θόρυβο για το ποδόσφαιρο έξω από όλα. Ελάτε 5 Φεβρουαρίου, το ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό είναι σχεδόν άσχετος. Αν αγαπάτε τα τρόφιμα όπως τα φτερά, τα υπολείμματα και τις βουτιές – και το κάνετε, επειδή είστε εδώ, τότε σας ενδιαφέρει το Super Bowl LI, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε γι ‘αυτό το Giant Party Sub. Είναι τόσο τεράστιο και ένδοξο, αυτά τα φτερά βουβάλου οι φίλοι σας κανονικά φρικάρουν έξω από την εμφάνιση χαριτωμένος σε σύγκριση.

εικόνα

Ethan Calabrese

Βρίσκοντας ένα τεράστιο κυλινδρικό σάντουιτς αρκετά μεγάλο για να κρατήσει όλο αυτό το κρέας θα ήταν αδύνατο. Ευτυχώς υπάρχει μια ιδιοφυΐα hack που εμπλέκουν το φαγητό σας. Ναι, αυτό το εξαιρετικά συγκεκριμένο ταψί είναι καλό για περισσότερο από το κέικ. Γαλλική ζύμη ψωμιού ψύχεται σαν όνειρο! (Χρησιμοποιήσαμε δύο σωλήνες τύπου Pillsbury.)

Γίγαντας Party Sub

John Komar

Το σκληρό μέρος της συνταγής είναι να επιλέξετε το είδος του σάντουιτς που θέλετε να κάνετε. Τουρκική λέσχη; Ο τόνος λιώνει; Κομμάτι κοτόπουλο ;! Εμείς τελικά αποφασίσαμε για ένα μεγάλο ‘ol ιταλικό sub. Ποιος δεν αγαπά μια δικαιολογία για να φάει τρεις τύπους θεραπευμένων κρέατα σε ένα δάγκωμα; Κανένας.

Γίγαντας Party Sub

John Komar

Για να πούμε το λιγότερο, η ομάδα μας ήταν γεμάτη από ενθουσιασμό για αυτό το σάντουιτς. Η απόδειξη είναι στις ιστορίες Instagram. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνεις τον εαυτό σου.

ΠΛΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γίγαντας Party Sub Pinterest

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.