Αυτά τα κολοκυθάκια Enchiladas είναι τόσο χαριτωμένα καλά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Έχουμε μετατρέψει τα κολοκυθάκια σε πολλά τρελά πράγματα: Ravioli! Lasagna roll-ups! Μάρκες! Και τώρα έχουμε ένα ακόμα για να προσθέσουμε στη λίστα: Enchiladas! Ξέρω, ακούγεται τρελός, όλοι οι αναγνώστες εκεί έξω που δεν αναζητούν συνεχώς επιλογές χαμηλών υδατανθράκων αναρωτιούνται πιθανώς ποιος θα ήθελε να κόψει το κολοκυθάκι για τορτίλες. Αισθάνομαι εσύ, αλλά αυτό δουλεύει ανόητα καλά.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Το τέχνασμα είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αποφλοιωτή λαχανικών σε σχήμα Υ για να ξεφλουδίσετε φαρδιές – λεπτές ταινίες κολοκυθιάς. Δεν θέλετε απλώς να ξεκινήσετε σε ολόκληρο το κολοκυθάκι. μειώστε κατά το ήμισυ το μήκος, στη συνέχεια αποφλοιώστε λωρίδες. Αυτές είναι οι τορτίγες σας. Στη συνέχεια στραγγίστε τα σε χαρτοπετσέτες. Όσο περισσότερη υγρασία απελευθερώνετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα enchiladas σας.

εικόνα

Jonathan Boulton

Για να τα κυλάτε, τοποθετείτε οριζόντια τρεις λωρίδες κολοκυθιάς και στη συνέχεια επάνω με το γέμισμα επιλογής σας: επέλεξα ένα υπερ-απλό μίγμα κοτόπουλου κρεμμυδιών, σκόρδου, μεξικανικών μπαχαρικών, σάλτσας enchilada και χυμού ασβέστης, αλλά τεμαχισμένου ή αλεσμένου βοείου κρέατος, , ή τυρί θα λειτουργούσαν όλοι. Κορυφή με περισσότερη σάλτσα enchilada και τυρί και ψήστε μέχρι το τυρί να λιώσει και τα κολοκυθάκια είναι τρυφερά. TBH δεν έχετε περισσότερο από 20 λεπτά στο φούρνο. το κολοκυθάκι είναι τεμαχισμένο τόσο λεπτό, είναι ουσιαστικά ήδη τρυφερό.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...