Αυτό το Dip Super Bowl Dip θα σας δώσει όλες τις βαθμολογίες

Ugh, εγώ δεν πρόκειται να ψέμα, παιδιά, αυτή η βουτιά μπολ ψωμί είναι το μόνο πράγμα που με κάνει λίγο ενθουσιασμένος για το Super Bowl φέτος. Μετά από τόσο ταραχώδεις λίγους μήνες στην πολιτική των Η.Π.Α., πώς το Big Game καταλήγει να σκίζει το Βορρά κατά τον Νότο; Είναι απόλυτα αντανακλαστικό του τρέχοντος πολιτικού μας κλίματος. Αλλά, είστε εδώ για το φαγητό: Πέρυσι, ξεκινήσαμε αυτή την ποδοσφαιρική ομορφιά και είναι πραγματικά ένα διαχρονικό κεντρικό στοιχείο για την εξάπλωση του Super Bowl.

εικόνα

Ethan Calabrese

Στο Delish, μπορούμε να σκεφτούμε κάποιες ιδέες έξω (για παράδειγμα, Snickers Lasagna), αλλά έχουμε την τάση να μείνουμε μακριά από φαγητό που είναι πολύ χαριτωμένο. Αυτό το μπολ ψωμιού ποδοσφαίρου είναι λίγο χαριτωμένο, αλλά είναι επίσης απίστευτο. Μπορείτε να φανταστείτε να βγάζετε αυτό το πράγμα από το φούρνο και να το παρουσιάζετε στους φίλους του ποδοσφαίρου; Χωρίς αμφιβολία, touchdown!

εικόνα

Ethan Calabrese

Κάναμε το μπολ με το ψιλοκομμένο ζυμάρι ψωμιού Pillsbury (το οποίο, σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένος με αυτό, ονομάζεται επίσης Carb Crack, έχει μια εθιστική λεπτή γλυκύτητα και spot-on fluffiness). Συμπληρώσαμε το ποδόσφαιρο με αυτό το απολύτως Kale-Artichoke Dip, το οποίο είναι βασικά όλα όσα αγαπάτε για τη βουτιά σπανάκι-αγκινάρα, μόνο με το πιο μοντέρνο πράσινο πράσινο όλων των εποχών. Είτε το ψήνετε ή όχι σε ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από ψωμί, είναι μια ευχαρίστηση από το πλήθος.

Δείτε πώς λειτουργεί το μπολ ποδοσφαίρου:

1. Πάρτε 3 σωληνώσεις DOUGH

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

2. Βγάλτε τον πρώτο σωλήνα μέσα σε ένα φύλλο

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

3. ΜΟΡΦΗ ΣΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΩΛΗΝΕΣ

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

4. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

εικόνα

Τσέλσι Λπούκιν

5. ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

6. ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΓΟΥ

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Στη συνέχεια ψήνετε στους 350 βαθμούς F έως ελαφρώς χρυσές, γεμίστε το με βουτιά και στη συνέχεια συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι το μπολ του ψωμιού να είναι βαθιά χρυσή και η βουτιά να είναι ευκαμψία.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.