Κύπελλα Crudité είναι πιθανώς το πιο χαριτωμένο κόμμα App ποτέ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Κύπελλα Crudité είναι το όνειρο κάθε οικοδεσπότη πραγματικότητα. Είναι εξαιρετικά χαμηλή προσπάθεια (και κόστος!), Αλλά ματιά μακριά από αυτό. Πλέον, τι θα μπορούσε να είναι κακό για το ψωμί, την κρεμώδη βουτιά και τα τραγανά λαχανικά; Είναι σαν τρεις εφαρμογές σε ένα! Όταν περάσαμε αυτά τα κακά αγόρια στο Delish, οι άνθρωποι λυγμένοι και ξαπλωμένοι … τότε τους γκρεμίσανε αμέσως. Το καλύτερο κομμάτι? Τρώτε λαχανικά! Το σημείο μπικίνι σας ευχαριστεί.

Crudite Cups Horizontal

Jonathan Boulton

Αρχικά, διαλέξτε μια μεγάλη, καβουρδισμένη μπαγκέτα. Όσο πιο μεγάλη είναι η μπαγκέτα, τόσο περισσότερο χώρο έχετε για λαχανικά και βουτιά. Κόψτε το και μετά κόψτε τα κομμάτια στη διαγώνιο. Στερεώστε τα, τραβήξτε έξω το εσωτερικό – φροντίζοντας να αφήσετε ένα μικρό δωμάτιο στο κάτω μέρος ως βάση σας και voila! Έχεις καταλάβει το τμήμα “εντατικής εργασίας” αυτής της συνταγής.

Στη συνέχεια, θα κάνετε μια βυρσοδεψή βουτιά για τα λαχανικά να ανακατευτούν. Ανακατέψτε ξινή κρέμα, χυμό λεμονιού, πολλά άνηθο και σχοινόπρασο, σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. Συμπληρώστε τα φλιτζάνια σας και, στη συνέχεια, προσθέστε το λαχανικό. Όσο πιο πολύχρωμα τόσο το καλύτερο!

Crudite Cups Horizontal Group

Jonathan Boulton

Θα τους εξυπηρετείς όλο το καλοκαίρι.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...