Αυτό το κοτόπουλο σάντουιτς Copycat Chick-fil-A είναι καλύτερο από το πραγματικό πράγμα

Είμαστε όλοι εμμονή με το Chick-fil-A στο Delish (πώς θα μπορούσατε δεν να είστε οπαδός των πατάτες τους;), αλλά όχι τόσο στην πολιτική στάση της εταιρείας. Δυστυχώς, μια μπουκιά από το σάντουιτς κοτόπουλου τους και είμαστε έτοιμοι σε μια τέτοια ευτυχία κοτόπουλο ότι όλοι μπορούμε να σκεφτούμε έχει άλλο. Το ίδιο ισχύει και για τη φίλη μας Melina Kemph, η οποία κάνει τη δική της έκδοση στο σπίτι. “Ξεκίνησα να φτιάχνω τον εαυτό μου πριν από τέσσερα χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να φτάσω το Chick-fil-A στη Νέα Υόρκη πριν ανοίξει η πρώτη θέση”, λέει. “Δεν είναι σαν να το φτιάχνω κάθε μέρα, αλλά όταν χτυπάει η λαχτάρα (συνήθως μια Κυριακή), πρέπει να το κάνω”.

εικόνα

Ethan Calabrese

Όταν ακούσαμε ότι ήταν κύριος των σάντουιτς κοτόπουλου Chick-fil-A, της είπαμε ότι έπρεπε να έρθει αμέσως και να το κάνει για μας. Έτσι το έκανε. Και πεθαίναμε. Η επίστρωση σάντουιτς έχει ένα μυστικό συστατικό που δεν θα μαντέψατε ποτέ: ζάχαρη σε σκόνη! Αυτό δίνει στο κοτόπουλο την εντελώς εθιστική του γεύση. Η Μελίνα προσθέτει επίσης ένα μυστικό συστατικό της: μια βουτιά χυμού τουρσί. «Αυτή είναι η ισορροπία του γλυκού και αλμυρού που ψάχνω πάντα», λέει.

εικόνα

Ethan Calabrese

TBH, το τηγάνισμα του κοτόπουλου είναι το πιο ενοχλητικό μέρος της διαδικασίας. Κυρίως επειδή το τηγάνισμα οτιδήποτε είναι ένα είδος πόνου. Αλλά μόλις έχετε απολύτως χρυσά στήθη κοτόπουλου, το υπόλοιπο της συναρμολόγησης είναι εξαιρετικά απλό: Βούτυρο και φρυγανιά και προσθέστε τα κομμένα σε φέτες σταφίδες.

εικόνα

Ethan Calabrese

Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά ζείτε από ένα Chick-fil-A, είστε λίγα λεπτά μακριά από την ευτυχισμένη κοπέλα ευδαιμονία.

Πάρτε τη συνταγή.

Ή μπορείτε να προσαρτήσετε αυτήν την ιδέα για αργότερα!

εικόνα
Αμερικανός καλλιτέχνης

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...