Το αργό-μαγειρική Cheesecake είναι καλύτερο από οποιοδήποτε τυρί Cheesecake που έχετε δοκιμάσει ποτέ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι μπορούσατε να φτιάξετε το cheesecake σε μια αργή κουζίνα, ήμουν μπερδεμένος: Πώς; Τι? Γιατί; Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα ήθελε να κάνει cheesecake σε ένα βραδυκίνητο σκεύος κατά πρώτο λόγο. Ως κάποιος που μπορεί βασικά να κάνει cheesecake στον ύπνο του, έπρεπε να μάθω.

εικόνα

John Komar

Λοιπόν, αναφέρω ότι είναι DELICIOUS – κυρίως λόγω της υφής. Αφού καθίσετε στην αργή κουζίνα για μερικές ώρες, η υφή του cheesecake γίνεται εξαιρετικά απαλή και βελούδινη. Αλλά με πάρτε στα σοβαρά: παίρνω το λιώσιμο στο στόμα σας εκπληκτική υφή. Και πραγματικά μισώ αυτή τη φράση γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε πολύ φειδωλά, μόνο όταν είναι εντελώς αλήθεια.

εικόνα

John Komar

Το μόνο ενοχλητικό πράγμα για να φτιάξετε το cheesecake σε μια αργή κουζίνα είναι ότι πρέπει είτε να αγοράσετε ένα ελαφρύ σκεύος ελατηρίου (χρησιμοποιήσαμε 6 “) είτε πρέπει να έχετε μια γιγαντιαία βραστήρα κουζίνας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο νερό εκεί, μιμούμενος το λουτρό νερού που είναι Έτσι ενοχλητικό να ασχοληθεί με όταν ψήνετε ένα στο φούρνο. Κάτι για το πώς οι ατμοί κέικ στο φούρνο παράγει μια υφή δολοφόνων που πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.