Τέσσερις τυρί σπαγγέτι σκουός είναι ένα τυρί χαμηλός-Carb όνειρο

Είστε λάτρης σπαγγέτι σκουός; Εάν δεν είστε, μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα: Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα είστε γαντζωμένοι. Απολύτως, θετικά γαντζώθηκε. Γιατί, αναρωτιέστε; Λοιπόν, τα σπαγγέτι σκουός έχουν υπέροχα τρυφερά σκέλη που απαιτούν σχεδόν μηδενική χειραψία εκτός από το ψήσιμο στο φούρνο και μόλις την πετάξετε σε μια στυγνή κρεμώδη σάλτσα τεσσάρων τυριών, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: “Δείτε. “

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Πλέον, αισθάνεσαι τόσο λιγότερο ένοχος πνίγοντας σκουός σε μια πλούσια κρεμώδη σάλτσα από τα παραδοσιακά noodles ζυμαρικών. Είναι τόσο ελαφρύ που χρειάζονται κάτι εξαιρετικά γευστικό για να προσκολληθούν, και ευτυχώς για εμάς, αυτό σημαίνει μια εύκολη σάλτσα μοτσαρέλα, προβολόνη, parm, και asiago (αλλιώς γνωστή ως ουρανός).

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Αφού ψήνετε το σκουός (κομμένη πλευρά προς τα κάτω!), Τεμαχίζετε τα σκέλη και μετά τα πετάτε στην τυριά. Στη συνέχεια, γεμίζετε τα κοίλα σκάφη με το μείγμα, ξετυλίγετε το με τυρί και μαγειρεύετε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Απλά προσπαθήστε να αντισταθείτε σε αυτό.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

PIN για αργότερα

Τέσσερις τυρί Spaghetti Squash Pinterest


Ακολουθήστε Delish στο Instagram.