Αυτή η πίτα Buckeye είναι μια στιγμιαία κλασική

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ: 9 “Pie Plate, 11,90 δολάρια, amazon.com.

Πριν ξεκινήσω από την Delish, δεν είχα ακούσει για επιδόρπια buckeye. Έμαθα γρήγορα ότι ήταν ένα χτύπημα με τους αναγνώστες μας, με μπισκότα buckeye και μπισκότα buckeye που κορυφήσαν τα διαγράμματα. Προερχόμενοι από το Midwest, τα buckeyes είναι παραδοσιακά μπάλες φουντουκιού βουτύρου βουτηγμένου σε σοκολάτα. Έχουμε πάρει το προφίλ γεύσης και έτρεξε με αυτό, και δεν υπάρχει καμιά επιστροφή!

εικόνα

Jon Boulton

Αυτή η πίτα buckeye είναι τόσο καλή, αξίζει να ρίχνετε στο κλασικό πίτα κανό. Στην πραγματικότητα, αν αισθάνεστε κουρασμένοι από την κλασική πίτα κολοκύθας, θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη προσθήκη στο γεύμα σας Ευχαριστιών! Είναι αρκετά εντυπωσιακό ψάχνει με την ομαλή ganache topping, και θα μπορούσατε σίγουρα να το φανταστείτε με ένα πασπαλίζισμα από νιφάδες θαλάσσιο άλας.

εικόνα

Jon Boulton

Το καλύτερο μέρος είναι, είναι Έτσι πολύ πιο εύκολη από τη μέση πίτα σας! Πρώτα απ ‘όλα, nix ότι περίπλοκη κρούστα πίτα και να κάνετε ένα Oreo κρούστα αντ’ αυτού! Στη συνέχεια, πιάστε μαζί το γέμισμα του φυστικοβούτυρου: ένας συνδυασμός φυστικοβούτυρου, βούτυρο, ζάχαρη σε σκόνη και βανίλια που θέλετε να φάτε ακριβώς έξω από το μπολ. Όταν αυτό εξομαλυνθεί στο Oreo crust σας, το ξεκλειδώστε με ένα κλασικό ganache και το ψύξετε μέχρι να σταθερή. Εγγυημένη ότι θα εξαφανιστεί ταχύτερα από τα παλιά πρότυπα.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Κατεβάστε την εφαρμογή Delish σήμερα.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.