Αυτές οι Boozy Cherry Bombs θα ανάψουν το τέταρτο μέρος του Ιουλίου

Μην αφήσετε αυτές τις γλυκές απολαύσεις να σας ξεγελάσουν. είναι επικίνδυνα. Όπως, καλέστε-σας-ex-bawling-στις-3-μ.μ. επικίνδυνος. Ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον προϊστάμενό σας ότι εγκαταλείπετε, χρησιμοποιώντας ένα gif της Teresa Giudice της Real Housewives που στρέφει ένα τραπέζι, απλώς για να δείξει πώς είστε dunzo.

Τερέζα Table Flip
Μπράβο / Γίφι

Είναι τόσο γλυκιά που μπορείτε εύκολα να τους πιάσετε σαν καραμέλα, καταρρίπτοντας μισή δωδεκάδα χωρίς να παρατηρήσετε ακόμη και το κάψιμο του α-α-α-αλκοόλ. Ως εκ τούτου, ο κίνδυνος.

Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την ίδια την ιδέα – όσο μπορούμε να πούμε, όλα τα γράμματα δόξας και αγάπης θα πρέπει να απευθύνονται στο Frosting and A Smile, τα οποία διάβαζαν την ιδέα να μουσκεύουν μαρασκίνο κεράσια στη βότκα και να τα βυθίζετε διπλά σε βανίλια και μπλε ψεκάζει, δημιουργώντας ένα πατριωτικό-ish, firecracker ματιά. Κάναμε μερικές μικρές τσιμπήματα: Πρώτον, χρησιμοποιώντας ένα ομοιόμορφο μείγμα βότκας με κρέμα γάλακτος και ουίσκι καφέ φιστίκι, για να το δώσετε λίγο λάμψη μπαχαρικών, εκτός από τη γλυκύτητα. Δεύτερον, χρησιμοποιήσαμε τσιπς λευκής σοκολάτας στη θέση των λιωμένων καραμελών ή τσιπς βανίλιας. Και οι δύο λειτουργούν εξίσου καλά. Προτιμούμε μόνο τη λευκή σοκολάτα.

Κεράσι Bombs Beauty

Τσέλσι Λούπκιν

Το σκούπισμα των κερασιών με μια χαρτοπετσέτα πριν τα βυθίσετε σε λευκή σοκολάτα είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για να κολλήσετε τη σοκολάτα όσο και για να μην κάνει το κακάο να καταλάβει και να πάρει κουράγιο.

Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια, αλλά αυτές οι βόμβες αξίζουν πολύ. Κανείς δεν θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Κανείς.

Κεράσι Bombs Beauty 2

Τσέλσι Λούπκιν

Πάρτε τη συνταγή.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...