Το ψήσιμο των ντοματών είναι το μυστικό για την BEST Marinara

Όταν μιλάμε κόκκινη σάλτσα, σπιτικά πάντα κερδίζει. Μην με πάρτε λάθος, φτάνω για τα jarred πράγματα όσο το επόμενο κορίτσι. Αλλά όταν η μαρινάρα είναι το κύριο γεγονός, όπως και όταν σερβίρεται απλά πάνω από ζυμαρικά, αξίζει να φτιάξετε το δικό σας.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Η φρυγανισμένη ντομάτα κάνει μια σάλτσα που αξίζει στο παρελθόν να φανταστεί μόνο στη Μικρή Ιταλία. Μια ώρα στο φούρνο κάνει όλη τη διαφορά. Συγκεντρώνει τη γλυκύτητα των τοματών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι μια συμβουλή που πήραμε από την Ina Garten μέσω της συνταγής σάλτσας βότκας της. Επεξεργάστηκα τη διαδικασία, παρακάμπτοντας την κρέμα και το αλκοόλ, συντομεύοντας τον χρόνο ψησίματος και αφήνοντας τη σάλτσα ελαφρώς χοντροκομμένη – ακριβώς όπως μου αρέσει. Ακολούθησα το προβάδισμα του Barefoot Contessa όσον αφορά τη χρήση ντομάτας San Marzano. Είναι φυσικά γλυκιά και όχι πολύ όξινο. Ειλικρινά όμως, οι τακτικές ντομάτες από δαμάσκηνα θα είναι εξίσου νόστιμες, χάρη στις μεταμορφωτικές δυνατότητες ψησίματος.

εικόνα

Τσέλσι Λούπκιν

Κάνετε μια μεγάλη κατσαρόλα και κάντε με τη σάλτσα όπως θέλετε. Δώσε μου ένα μεγάλο μπολ με σπαγγέτι και είμαι ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι. Αλλά δεν χρειάζεται να κολλήσετε με noodles. Η κόκκινη σάλτσα θα ήταν εξίσου τρομερή σε ένα λαζάνια ή σε ένα σάντουιτς κοτόπουλου.

Πάρτε τη συνταγή.

Ακολουθήστε Delish στο Instagram.

Loading...