5 λόγοι Μαγείρεμα της μαμάς είναι καλύτερο από κάθε διάσημο σεφ

Δεν είστε προκατειλημμένοι. Είναι απλώς ένα γεγονός: η μαμά σας μαγειρεύει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Περίοδος. Τέλος της ιστορίας. Αλλά, για εκείνους τους σκεπτικιστές που επιμένουν ότι μόνο επειδή δεν έχει ένα αστέρι Michelin ή ένα βιβλίο μαγειρικής με καλή μάρκα και εντάξει, εκείνη τη στιγμή η πυροσβεστική υπηρεσία έπρεπε να σταματήσει, γιατί πήρε το κατσαρόλα με λίγο λίγο πολύ καλά, έχουμε την πλάτη σας. Απλά τους παρουσιάστε αυτή τη λίστα, μαζί με τη συνταγή ψωμιού alfredo γαρίδας της μαμάς σας. Θα τρώνε τα λόγια τους σε χρόνο μηδέν.

Ποτέ δεν χρειάζεται μια συνταγή.

εικόνα

Μην ενοχλείτε ακόμη και να ζητάτε μετρήσεις – γνωρίζει πόσα χρήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τη μνήμη και τη γεύση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να ρυθμίσει ένα πιάτο για να τροφοδοτήσει πέντε ή δεκαπέντε, όλα από το έμπειρο eyeballing των συστατικών της. Και δεν σταματά συνεχώς να αναφέρεται στα συστατικά ή να μετράει τα πράγματα, έτσι ώστε το δείπνο να βρίσκεται στο τραπέζι στο μισό χρόνο που θα έπαιρνε κάποιον λιγότερο έμπειρο.

Δεν είναι Snob Τροφίμων.

εικόνα

Η μαμά καταλαβαίνει ότι κάποιες μέρες χτυπάει για πατάτες. Επάνω με queso. Και φορτωμένο με θρυμματισμένο μπέικον, στη συνέχεια διπλωμένο σε ένα αόριστα θρεπτικό γεύμα (hey, υπάρχει κατεψυγμένο μπρόκολο σε αυτό!), Ονομάζει ένα hotdish. Και ξέρεις τι? Θα το πήρατε φουά γκρα οποιαδήποτε μέρα.

Δεν κρίνει την παράξενη γεύση σας.

εικόνα

Οι φίλοι σας μπορεί να φρικάρουν για την αγάπη σας για κέτσαπ με ομελέτα (ή κέτσαπ για οτιδήποτε, πραγματικά), αλλά όχι μαμά. Εκτοξεύει το μπουκάλι Heinz των 54 ουγκιών σε κάθε brunch που συγκεντρώνεται με υπερηφάνεια, γιατί ξέρει τι σας αρέσει και δεν έχει πρόβλημα να σας υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Ακόμη και εκείνες οι συνήθειες που ίσως ίσως να αποσυρθούν (όπως ολόκληρη η φάση αντιστοίχισης-βελούδου-αθλητικής φόρμας).

Πάντα το κάνει ακριβώς όπως σας αρέσει.

εικόνα

Σίγουρα, η AI μπορεί να πάρει κοντά – τελικά, ο φούρνος των 1.500 δολαρίων χρησιμοποιεί έναν ανιχνευτή για να σιγουρευτεί ότι ο σολομός σου είναι άψογα μαγειρεμένος, προειδοποιώντας αν πέφτει καμένος – αλλά ίσως προτιμάς τα ψάρια σου να γίνονται καλά. Κάντε αυτό πολύ καλά κάνει. Ο υπολογιστής μπορεί να διαμαρτυρηθεί, αλλά η μαμά δεν θα το κάνει. Ακριβώς όπως δεν κρίνει την περίεργη σας τάση να βάζετε ψιλοκομμένα ζεστά σκυλιά στο μπολονέζ σας (η αγάπη είναι τυφλή!), Είναι συνηθισμένη στα γούστα σας, έτσι κάνει τα πάντα σύμφωνα με τον ουρανίσκο σας. Δεν βλάπτει, φυσικά, ότι ο ουρανίσκος σας μοιάζει πολύ με τον δικό του, δεδομένης της κοινής γενετικής και του γεγονότος ότι σας έθεσε στο δρόμο της μαγειρικής, αλλά ακόμα. Σας αρέσει αυτό που σας αρέσει.

Κάνει τα πιάτα σας … Και δεν παραπονιέται.

εικόνα

Όπως και η μαμά σας μπορεί να σας πνίξει μερικές φορές – ή να ρωτήσετε τυχαία τι ακριβώς κάνετε με τα μαλλιά σας αυτές τις μέρες και αν μετράει ως «στυλ» – υπάρχουν μερικές στιγμές που σας υπενθυμίζει ότι είναι εντελώς, πραγματικά , πάρα πολύ καλό για σας. Όπως και όταν σας μαγειρεύει ένα απίστευτο, δεν υπάρχει γευστικό γεύμα … τότε στη συνέχεια χτυπά το άδειο πιάτο σας και ξεκινά το πλύσιμο, πριν μπορέσετε να διαμαρτυρηθείτε. Αυτό είναι απίστευτο, αλλά και εντελώς περιττό. Δείξτε στη γυναίκα πόσο πολύ την εκτιμάτε και φροντίστε τα πιάτα, προτού ακόμα έχει την ευκαιρία να σηκωθεί από το τραπέζι.

Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να συνομιλήσετε ενώ τρίβετε. Ποιος ξέρει – ότι ο ποιοτικός χρόνος θα μπορούσε να την βοηθήσει να ζήσει περισσότερο, σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις.

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...