Βάλτε ένα αυγό σε αυτό: 16 πιάτα γεμισμένα με ένα αυγό

εικόνα

Δεν υπάρχουν πολλά πικάντικα πιάτα εκεί έξω που δεν θα βελτιωθούν με την προσθήκη ενός ζεστού αυγού. Ο πλούσιος κρόκος κάνει θαύματα σε όλα: ζυμαρικά, μπιφτέκια, βάφλες. Την επόμενη φορά που το δείπνο σας φαίνεται λίγο χαλαρό, βάλτε ακριβώς ένα αυγό σε αυτό.

Κρατήστε τα αυγά αυτά! Παίρνουν μεγάλη ποικιλία σε ζυμαρικά και σαλάτες για εκκινητές. Μάθετε τις ικανότητές σας σε αυγά, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα, από τηγανητό μέχρι να καλύπτεται.

<p>Τα τετράγωνα ζαχαροπλαστικής με φέτες μπέικον μπορούν να γίνουν μερικές ώρες μπροστά από το χρόνο. Τραβήξτε ξανά σε ένα ζεστό φούρνο πριν το σερβίρετε.</p><p><strong>Συνταγή:</strong> <strong>Τηγανάκια με πατάτες Fried-Egg-and-Bacon</strong></p><p>“title =” Τηγανίτες Πάστας με Φέτα-Αυγό και Μπέικον ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63f7a43448_-_fried-egg-bacon-puff-pastry-squares-recipe-mslo0413-de.jpg ; καλλιέργεια = 1xw: 1.0xh; κέντρο, κορυφή & αλλαγή μεγέθους = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Ευγενική προσφορά της Martha Stewart

Τηγανάκια με πατάτες Fried-Egg-and-Bacon

Τα τετράγωνα ζαχαροπλαστικής μπορούν να γίνουν λίγες ώρες νωρίτερα, αν δεν εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι φιλοξενούμενοί σας.

Συνταγή: Τηγανάκια με πατάτες Fried-Egg-and-Bacon

Loading...