Thomas Kellerin suklaapussit (Bouchons au Chocolate)

kuva

Deb Jones

Recipe kohteliaasti Bouchon leipomo

ANNOSTA

12

AINESOSAT

Voi ja jauhot timbaleiden muotteihin

3/4-kuppihyllyjä

1 kuppi makeuttamatonta kaakaojauhetta

1 tl kosher suolaa

3 suurta munaa

1 1/2 cups plus 3 rkl granuloitua sokeria

1/2 teelusikallista puhdasta vaniljauutetta

24 rkl (3 tikkua) sulatettua voita, sulanut ja hieman lämmin

6 unssia semisweet suklaata, kuten Valrhona Equatoriale (55%), hienonnettu palaset koko suklaa pelimerkkejä
Tomusokeri

VALMISTAUTUMINEN

1. Kuumenna uuni 350 asteeseen F.

2. Voi ja jauhot 12 timbale-muotia (Bouchon Bakery käyttää 2-ounia Fleximolds ja palvelee pienempiä pusseja. Voit myös käyttää 3 ounce [2 – 2 1/2 tuumaa halkaisijaltaan] timbale-muotteja suurempia kakkuja varten.).

3. Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja suola kulhoon; kesannointi. Suuressa kulhossa sekoitetaan munat ja sokeri keskinopeudella noin 3 minuuttia tai kunnes väri on hyvin vaalea. Sekoita vaniljassa. Pienellä nopeudella lisätään noin kolmasosa kuivista ainesosista, sitten kolmasosa voista ja jatka vuorottelemalla jäljellä olevaa jauhoa ja voita. Lisää suklaata ja sekoita yhdistelemään. (Taikina voi olla jääkaapissa jopa päivässä.)

4. Aseta timbaleformit leivinpaperiin. Laita taikina leivonnaisen laukkuun ilman kärkiä ja täytä jokainen muotti noin kaksi kolmasosaa täynnä. Aseta uuniin ja paista 20-25 minuuttia. Kun päälliset näyttävät kiiltäviltä ja asetettuina (kuten brownie), kokeile yksi kakku hammastikulla: pitäisi tulla puhtaaksi mutta ei kuivaksi (sulatusta suklaasta voi olla sulatettua suklaata). Siirrä pussukat jäähdytysryllyyn. Muutaman minuutin kuluttua kääntäkää timbale-muotit ja anna pussien jäähtyä ylösalaisin muotteihin; nosta sitten muotteja.

5. Voit palvella, kääntää pussit ja pölyä ne makeisten sokerilla. Tarjoile jäätelöä haluttaessa. (Bouchons on paras syödä päivä, jolloin he ovat paistettuja.)

Loading...