Tee nämä hitaasti liesi Hash Browns puolustaa Bradin vaimoa

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Kuka on Bradin vaimo ?! Ja kun olemme aiheesta, kuka on Brad?

kuva

ICYMI: Bradley Reid on asianomainen aviomies Milltownista, Indiana, joka vaati hyvin julkisesti Facebookissa tietää, miksi Cracker Barrel ampui vaimonsa 11 vuoden palveluksesta vähittäismyyjänä. Samassa postissa hän pyysi muita kysyä ravintola-ketjusta vastauksia. Ja niin #JusticeForBradsWife sosiaalisen median liike, jossa kaikki sen upeat muitit, syntyi.

Nyt emme tiedä Brad tai Nanette (ei, hän ei mene “Bradin vaimo”). Ja emme ole kyse siitä, että heittäisivät Cracker Barrel Yelp-tuotteisiin, kuten monet ovat alkaneet tehdä ja Brad on yrittänyt pysähtyä. Mutta tunnemme pariskunnalle. Ja hyvin pienessä yhteisvastuullisessa elämässä teimme tämän hitaasti polttouunin Hash Brown Casserolen. Voit myös.

Hidas liesi Hash Brown Casserole

Chelsea Lupkin

Juustoiset perunat ovat yhtä hyviä, ehkä jopa parempia kuin ne, jotka voit tilata Cracker Barrelta. Ohitaten aamiaisen ulos ja kiinni Nanetten, et uhraile makua. Et myöskään syö paljon työtä – hitaasti liesi tekee kaiken työn. Heitä jääkaapit ruskea, maito ja paljon juustoa hitaasti liesi ja kolme tuntia myöhemmin sinulla on kermainen aamiaisaterassi, vaikka Brad hyväksyisi … toivomme!

PIN IT LISÄÄ

Hidas liesi Hash Brown Casserole Pinterest

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...