Tämä on suosituin kana-resepti Internetissä

Tunnustus: Ennen kuin vaatinut Delish (lopulta) tehdä kana marsala resepti, en ollut koskaan edes maistanut kana marsala. Tiedän, että jotkut ihmiset haluavat tilata Italian suosikki jokaisessa ravintolassa, johon he menevät, mutta eih, en ole koskaan ollut tarpeeksi innostuneita. Siihen saakka saatiin selville, että MOST oli etsinyt kanan reseptiä Internetissä. Oli aika kokeilla sitä.

kuva

Jonathan Boulton

Koska olin niin suosittu ruokalaji, olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa kanan marsala todella on. Kaikki se koostuu marsala-viini-kastikkeesta, joka on Sisiliasta valmistettu väkevöity keitiniine, joka ei todellakaan ole niin sävyinen kuin luulisin, ja kana-liemi (lisäsin kermavaahtoa), sieniä ja persiljaa. Mikä todella tekee siitä entistä hämmästyttävämpää, yksi näistä petollisista yksinkertaisista, aina vaikuttavista maistamisresepteistä, jotka menevät takaisin yhä uudelleen.

Kermainen Chicken Marsala

Jonathan Boulton

Tämä kana on ehdottomasti fancy tarpeeksi palvelemaan ystäviä illallinen ja riittävän helppo tiistai-iltana. Toki, se on jotenkin ärsyttävää ostaa marsala, mutta aiot haluta jatkaa tätä tekemistä, joten katsokaa sitä sijoitukseksi 🙂

kuva

Jonathan Boulton

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN UUDELLEEN

kuva

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...