Tämä Copycat Chick-fil-Chicken Sandwich on parempi kuin todellinen asia

Olemme kaikki pakkomielle Chick-fil-A: n kanssa Delishissä (miten voit ei olla friisi heidän vohvelikastikkeestaan ​​?!), mutta ei niin yrityksen poliittiseen asenteeseen. Valitettavasti yksi purenta heidän kana-voileipään ja meidät lanseerataan sellaiseen kana-onnellisuuteen, että kaikki, mitä voimme ajatella, on saada toinen. Sama ystävällemme Melina Kemph, joka tekee omasta versiostaan ​​kotona. “Aloin tehdä sen itse neljä vuotta sitten, koska en voinut saada Chick-fil-Aa NYC: ssä ennen kuin ensimmäinen paikka avasi”, hän sanoo. “Se ei ole kuin minä teen joka päivä, mutta kun kaipaavat hittiä (yleensä sunnuntai), minun täytyy saada se.”

kuva

Ethan Calabrese

Kun kuulimme, että hän oli Chick-fil-Chicken-voileipien päällikkö, kerroimme hänelle, että hän tarvitsi tulla välittömästi ja tehdä sen meille. Joten hän teki. Ja kuolimme. Voileipäpäällysteellä on yksi salainen ainesosa, jota et koskaan arvata: jauhemaista sokeria! Tämä on se, mikä antaa kanaa leipomaan sen täysin addiktiivisen makua. Melina lisää myös omaa salaista ainesosaa: pippurimehua. “Se on sellainen makea ja suolainen tasapaino, jota etsin aina”, hän sanoo.

kuva

Ethan Calabrese

TBH, broilerin paistaminen on prosessin ärsyttävin osa. Pääasiassa, koska paistamiseen mitään on eräänlainen kipu. Mutta kun sinulla on täysin kultaiset kananrinnat, loput kokoonpano on erittäin yksinkertainen: voita ja paahtoleipiä ja lisää viipaleita suolakurkkua.

kuva

Ethan Calabrese

Ei ole väliä kuinka kaukana elät Chick-fil-A: sta, olet muutaman minuutin päässä paistettua kanaa.

Hanki resepti.

Tai voit kiinnittää tämän houkuttelevan idean myöhemmin!

kuva
Amerikkalainen taiteilija

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...