Tämä Biscuit & Gravy Ring on mukavuutta, jota sinun sielusi tarvitsee

Onko keksien ja kastikkeen yhdistelmä kaikkien aikojen lohdullisinta? Mielestämme niin. Vaikka se ei ehkä ole hyvä kolesteroliin sinänsä, se ruokkii sielua – joka joskus (kun kohtuullisesti), trumps mitä nutritionists sanovat.

Keksi and Gravy Ring

Chelsea Lupkin

Normaalisti me rakastamme antaa perinteisiä ruokia hullu päivityksiä (paljon juustoa!), Mutta täällä päätimme pitää kastike yksinkertainen. Ruskastin porsaan makkaraa pannulla, sekoitettiin jauhot, kaadettiin maitoon ja annettiin sen kiehua. Mausteet: suola, paljon pippuria ja purppuraa cayennesta. Kun kastike oli kivaa ja paksua, olisin voinut peittää sen paistetuilla kekseillä ja olla täysin tyytyväinen. Sen sijaan kohtelin sitä kuin pulahtaa ja tein keksien rengas! Ilmeisesti tarvittiin joitain Delish-kierre.

Keksi and Gravy Ring

Chelsea Lupkin

Sormuksen muodostamiseksi leikkaa jäähdytetyt keksejä – tiedät, millaista on putki – ja rullaa joka puolet palloon, joka sijoitetaan 10-tuuman paistinpannun ympärysmittaan. Jos sinulla ei ole uunitekniikkaa, samanlainen pyöreä kakkupehmuste toimii! Harjaa taikina munan pesee, kaada kastike rengas keskelle ja leipoa kunnes keksit ovat kultaisia ​​ja pörrömiä.

Keksi and Gravy Ring

Chelsea Lupkin

Kaikki eteläisen nidonnan maku on olemassa, nyt se on vain valmis juhliin. Joten pyydä ystäviä nauttimaan kanssasi onnellisuuden paistinpannuista. muuten voit syödä tunneitasi koko rengasta.

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN UUDELLEEN

Keksi & Gravy Ring Pinterest


Seuraa Delish on Instagram.