Sweet Peruna Pie Cupcakes ovat niin paljon parempia kuin Sweet Peruna Pie

Hae RECIPE TÄSTÄ.

OSTA NYT: Chevron Cupcake Liners, 6,60 dollaria 18: lle, amazon.com

Sokeriperunainen piirakka on yksi suosikkini syödä. Se on suloinen, täynnä lämpimiä mausteita, ja siihen liittyy yleensä eräänlainen vaahtokarkkeja. Plus, siellä on vihanneksia, kaverit! Joten se on … terveellistä? Ehkä ei. Mutta yksi asia on, on erittäin monipuolinen.

kuva

Alexa Payesko

Nämä bataattipiirakakut ovat hauska, moderni kierre klassiseen, bataattipohjaiseen jälkiruokaan. Lisäksi ne ovat niin helppoa heittää yhteen. Jotkut suosikkimakeastikkeestasi (hello, boxed-kakkujauhe, purkitettu bataatti-sose ja Marshmallow Fluff!) Ansiosta ne ovat valmiita alle 30 minuutissa. Kuinka ihana on?

kuva

Alexa Payesko

Ensinnäkin, tee graham cracker kuori sekoittamalla murskattu grahams, voita, sokeria ja suolaa. Toki jotkut voivat väittää, että cupcakes ei teknisesti “tarvitse” graham cracker kuori. Sanomme, älä koputa sitä ennen kuin olet kokeillut sitä! Se on a vakava pelin vaihtaja täällä. Se on voinainen, paahdettu ja suolainen makea, ja voin vain lisätä sen kaikkiin tuleviin cupcakes.

Tee taikina lisäämällä keltainen kakku-sekoitus isoon kulhoon yhdessä ripsin kanssa kanelia, muskottipähkinää ja kantta bataatti-sose. Sekoita ja kauha ompeleesi päälle. Paista, anna jäähtyä, ja sitten on aika ylhäältä.

Kuten aiemmin mainitsin, makeat perunapiirakastike ei ole täydellinen ilman eräänlaista marshmallow-kastiketta. Syötä: Fluff buttercream. Pipe it, top kanssa hienonnettu, paahdettua pekaanipähkinöitä, ripottele kaneli sokeria, ja olet liiketoiminnan, sweetie.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish Instagramia.

Lataa Delish-sovellus.