Sauteed Italian Runner Pavut makealla sipulilla [Side Dish in Snap]

kuva

Runner pavut (aka Italian flat beans) ovat esiintyneet meidän paikallisten viljelijöiden markkinoilla viime aikoina, ja ne ovat niin herkullisia. Heillä on huokea kermamyrkyllisyys, että säännölliset vihannekset eivät ole, mutta ne ovat edelleen tukevia ja “puremaisia”, vaikka pitkä ruoka. Ne ovat eräänlaisia ​​kuin Fava-papu ja haricot vert, jotka on valettu yhdeksi, vain litteiksi.

Oma suosikki tapa tehdä heitä on saute joitakin murskattu valkosipuli ja makea punasipuli oliiviöljy, kunnes sipulit menevät kaikki karamelli-y. (Myös talvella lisään hieman paloiteltua pancettaa.) Sitten pudotan pavut (päistään päistään) ja purrut, kunnes ne ovat rapeita. Merisuola (haluan mieluummin kosher-suolaa) ja tuoretta maapihappoa ovat viimeistely, vaikka ruoanlaittoon lisätyn erittäin hyvä balsamiviinietikka tuoksuu makealle ja miellyttävän tuskalliselle makuiselle.

Sauteed Italian Runner Pavut makealla sipulilla

  • oliiviöljy
  • 1/2 makeaa punasipulia, kuutioiksi tai ohuiksi viipaloiduiksi
  • 2 valkosipulin kynsiä murskattiin
  • 2 lbs italialaisia ​​juoksupapuja tai leveitä papuja, pestään (jätä vähän vettä niihin kiinni – älä pistä niitä kuiviksi)
  • merisuolaa ja tuoretta pippuria
  • valinnainen: 2-3 unssia kuutioitua pancettaa, balsamiviinietikkaa

    Kuumenna paria oliiviöljyä, sipulia ja valkosipulia suurella pölypannulla keskilämmöllä, sekoittaen hetki, kunnes sipulit ovat mukavasti kultaista ruskeaa ja alkavat karamellisoitua, noin 15 minuuttia. Jos käytät pancettaa, lisää se ja pistä noin 5 minuuttia enemmän, kunnes pancetta on ruskistettu ja terävä. Lisää pavut ja pistä, kunnes pavut ovat rapeita mutta lempeitä, noin 8 minuuttia. Mausta suolaa ja pippuria maistelemalla (lisää vain balsamiviinietikkaa, jos käytät ja keitä 1 minuutti) ja tarjoile.

    Loading...