Sano Bye hiilihydraatteihin näiden no-bun Hot Dogs

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Tarvitsee GRILL PAN ?: Lodge Cast-Iron Grill Pan, 56 dollaria; amazon.com.

Kun ajattelet sitä, on melko julmaa, että säästä syistä, grillauskausi ja bikinitkausi tapahtuvat täsmälleen samaan aikaan. Kiitos äiti luonto! Tiedätkö, mitä minä rakastan? Voit mennä grillataan baggie-villapaita ja farkut ja paalua levy korkea kuuma-koiria ja perunasalaattia ja kaikki muut hämmästyttävä ruoka, että ulkokokoukset ovat tunnettuja.

kuva

Joe Spit

Valitettavasti tämä ei ole koskaan niin, joten luulen joskus, että minun täytyy harjoittaa pidättyvyyttä. Täällä Delish, meillä on eräänlainen tulla carb-dodging aficionados. Olemme korvanneet pullat sirullisirkkuilla, tomaateilla ja omalla suosikkini, ananasrenkailla. Voin kertoa teille tosiasiasta, että jopa leipä-rakastaja kuten minä olen voittanut nämä helppokäyttöiset carb-hakat.

kuva

Joe Spit

Viime kuussa otin puukotuksen kuumilla koirilla, ja syntyivät Pickle-koirat. Rakastimme heitä, mutta ilmeisesti sinun täytyy olla suolakurssin tuuletin nauttia heistä, ja en tiedä, että kaikki ovat. (En tiedä kuka olet, mutta kuulen, että olet jonnekin.) Joten ajattelin kokeilla vähemmän polarisoivaa lähestymistapaa.

kuva

Joe Spit

Cue hot dog-salaattikääreitä! Salaatti on eräänlainen OG leivän vaihto, ja niin vain niin tapahtuu, että mukava terävä romaine lehti on kuin tarkka muoto hot dog koira. Mene kuva! Ehkä äiti luonto rakastaa meitä.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish Instagramia.