Salaisuus tehdä Jeff Mauron Insanely Popular Pot Roast

Jos ajatus hitaasti paistettua naudanlihaa tuntikausia vain tehdä houkutuksia kuulostaa aivan liian paljon työtä kokoamiseen, et ole kokeillut Jeff Mauron italialaista naudanlihaa voileipiä. Jos sinulla olisi, sinulla olisi vain yksi ansava vastaus: kannattaa sitä.

Lautasantenni on Food Networkin tähden suosituin resepti, hän sanoo, eikä vain siksi, että se tekee voileipiä, joka pystyy pitämään omat Chicagon hienoimmista delis. Se tekee myös yhden tappavan potin paistinpennun, jonka voit helposti puolittaa ja palvelee sitä paahdetuilla vihanneksilla päivälliselle. Käytä sitten jäljelle jääneitä unohtumattomia sammioita seuraavana päivänä..

Mauro vieraili keittiössä osoittamaan meille tarkalleen, kuinka hän tekee lautasen (josta voit katsoa videon yläpuolella) ja kun hän kypsennettiin, grillimme hänelle sen, mitä se vaatii, jotta potsi paistettaisiin niin hyviä ihmisiä rakastumaan ensin purra.

Tallenna punaiseksi, räjähtää varastossa.

Mauro käyttää punaviiniä ja naudanlihantuotta, joka kypsää ruoan paistinpannua, ja kun on kyse ruoanvalmistuksesta, on tärkeää saada oikea alhainen sekoitus. Kuten tässä, mene korkealaatuisimmasta varastosta, jonka löydät ja valitse edullisin viini, jonka näet myymälöissä.

Jeff Mauro Wine Pouring

Chelsea Lupkin

“Pidä pullossa kuivaa punaviiniä, joka on noin 4,99 dollaria keittiössäni kokata. Joskus se istuu mikroaaltouunin vieressä hyvänä kuudeksi tai seitsemäksi päiväksi, mutta en anna sen menettää jätettä. että “, sanoo Mauro, joka myös johtaa Pork & Mindyn, lihansyöjän paratiisi Chicagossa. “Tiedän, että minut poistetaan tästä, poistetaan yhteisöstä ja mahdollisesti mustapalloa, mutta se on totta.”

Li (hiss) sten Closely.

Anna hollantilaista uunia muutaman minuutin ajan lämmittämään ennen lihan lisäämistä. Sen pitäisi tehdä sizzling tai sihissi melua heti, kun se osuu pannulle, Mauro sanoo, mikä antaa sille hyvän karkeuden – ja lisää runsaasti makua au jus teet myöhemmin.

Jeff Mauro Dutch Oven

Chelsea Lupkin

Tiedä mitä olet tekemässä.

Osa syystä, jonka ilmaus on niin kriittinen, on se, että se auttaa luomaan hauskaa pannun pohjalle. Fond on lähinnä botti ruskeista sokereista, hiilihydraateista, proteiineista ja renderoituneesta rasvasta lihasta, joka näyttää ruskistetuilta tai hiutaleilta.

Kun olet hakenut lihan kaikilla puolilla, ota se ulos ja aseta se sivuun, ja sitten on aika laittaa se haltuun käyttää. Tuo sitten, kun lisäät punaviiniä ja herättävät houkuttelevaa, pudottamalla pannua ja luomalla tämän out-of-this-maailman ruskea kastike.

Epic Sandwich sopii tähän.

Kun ostat hoagie-rullia, etsi saranoituja; eli leipää, jota ei ole leikattu kokonaan kahteen osaan, niin se avautuu ja sulkeutuu kuin kirja. Tämä auttaa pitämään haudutettua naudanlihaa, paprikaa ja marinoituja vihanneksia putoamasta kaikkialle sylissesi – ja anna au-jukselle vain hieman leipää liota. Rakastat sitä niin. Luottamus.

Jeff Mauro Sandwich

Chelsea Lupkin

Hanki Giardiniera oikein.

Todellisen, Chicagon tyylisen Italian naudanlihan voileipää varten tarvitset giardiniera-AKA: n marinoituja vihanneksia – mutta ei vain kaikkea vanhaa: etsi öljypakettia, ei etikkaa.

“Haluat, että öljy ja mausteet istuvat sen lihan päälle ja todella liota leipää”, hän selittää.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää sitä myymälöissä, älä pelkää: Mauro on jopa resepti tehdä omasi. Vain tehdä se kaksi päivää aikaisemmin, joten kasvikset on aika imeä mausteen.

Tiedä, että tiedät mitä tehdä, vain yksi asia on jäljellä: Tee se itse.

Hanki resepti.

Jos haluat joitain Mauron salaisuuksista tehdä parhaita (ja messiest) sundaes tarkistaa tämän videon hänestä tekee hieman haastava sundae meille:

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...