Piru oikea, Cap’n Crunch Milkshakes ovat parasta pihalla

Tänä vuonna on puhuttu paljon siitä, miksi millennials eivät pidä viljaa. Erilaisten mukaan Uutisraportit, poikabändin sukupolvi on aivan liian laiska kaataa maitoa. Mutta joku, joka esiintyi lahjakkuudenäyttelyssä “Spice Up Your Life” ja voinut olla (ja pitänyt) olla Drew Lachey fan club, jos tällainen klubi on olemassa, soitan BS: lle. Me rakastamme viljaa … ei välttämättä aamiaista.

Korkki'n Crunch Milkshakes

Chelsea Lupkin

Kahdenkymmenestäkaisesta outoa vuotta kestäneestä tutkimuksestani olen päätellyt tämän: Jos jäätelöä esiintyy, jokainen rakastaa viljaa. Ota tämä tämä Cinnamon Toast Crunch kakku ja nämä Hedelmäinen Pebbles jäätelö voileipiä todisteena. Ihmiset ovat silmiinpistäviä. Nostalgia on todellinen.

Kun kysyin ystäviltä ja työtovereilta, miten he tuntevat Cap’n Crunchin vastauksen, vastaus oli aina sama: kapteenin täytyy ryöstää lonkka. He rakastavat makua ja kyllä, murskata – mutta ei naarmuuntunut suun katto sen jälkeen, kun se syö sitä. Tämän viljavarmeen ratkaisemiseksi pyöritin rapeita syyllisiä lypsykehään. Jäätelöä pelastamiseen!

Korkki'n Crunch Milkshakes

Chelsea Lupkin

Parasta Cap’n Crunch-makua varten on välttämätöntä antaa viljan liota maitoon. Puolen tunnin kuluttua ihana kulho on sekoitettu vaniljajäätelöä ja maapähkinävoita. Jälkimmäinen vie vaahtoavan ravistelun aivan uudelle tasolle mahtavaa. Ja kun olet menossa hulluksi, voit myös ylhäältä kermavaahtoa ja sulatettua maapähkinävoidetta. Tiedät, että molemmat voivat johtaa vain hyviin asioihin.

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN UUDELLEEN.

Kapteeni Crunch Milkshakes Pinterest


Seuraa Delish Instagramia.

Loading...