Pickle Cupcakes: Olemme virallisesti liian pitkälle

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Luulitko, että olimme hulluja, kun palvelimme pickleback-laukauksia suolavedessä. Mutta sitten teimme pihvipizzaa, suolakohmusta, suolakurkasten siipiä ja jopa suolakurkkua. Ja olet tottunut näkemään suolakurkastettua kaikkea … tai luulit. Mitä ette olleet ennakoineet olivat suolakurkkua jälkiruoat. Kuinka saatoit? Kuinka kukaan hänen oikeasta mieltään tekisi suolakurkakakkuja? Ai niin, menimme sinne.

Suolakurkku Cupcakes

Alexa Payesko

OSTA NYT: Wilton 12-Cup Muffin Pan, 8 dollaria;amazon.com

Useimmille (jopa kaikkein innokkaimmille suolakurkkujauhoille) ajatus on vastenmielinen. Se kuulostaa oudolta raskauden kaipaukselta, joka on mennyt pois käsistä. Mutta lupaan, että cupcake itse ei ole niin huono. Noin puolet tavallisesta cupcakesta ei ole kovin makea, mikä tekee tilliä ja hienonnettuja suolakurkkuita niin outoja. Ajattele sitä muffinina, jossa on pörröisempää cupcake-murusia.

Suolakurkku Cupcakes

Alexa Payesko

Mutta asiat olivat todella outoja huurretta. Emme voineet päättää, mikä maistuu herkullisen makkaraa sitruunamehulla. Maapähkinävoi? Suklaa? Vanilja buttercream? Vastaus: Ehkä ei mitään. Yritimme kuitenkin. Keittiöryhmä äänesti, että ei-niin-makea kermajuusto sulatus olisi paras. Ja kun hämmästyttävä koekappaleiden assistentti Makinze ehdotti myös bourbon-roskaa (picklebacks, duh!), Ajattelimme, että yhdistelmä oli varma tulipalo. Taste-testaajat olivat kuitenkin enimmäkseen hämmentyneitä. He eivät tienneet, mitä ajattelevat. Useimmat eivät tunteneet juuri sitä, mutta he halusivat cupcake sans frosting.

Ehkä suolakurkakakkuja oli tarkoitettu hurskasiksi. Ilman kuorrutusta ja kaksoisnapsautuneen viskin jälkeen.

LIITTYVÄ VIDEO:

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish Instagramia

Loading...