Philly Cheesesteak Pull-Apart liukusäätimiä

Philly Cheesesteak Pull-Apart liukusäätimiä

saadaan:

15

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokkaus aika:

0

tuntia

25

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

55

min

ainekset
3 lb.
rib eye pihvi
2 rkl.
kasviöljy
2
paprikat, ohuet viipaleet
1
iso keltainen sipuli, viipaloitu puoliksi kuuiksi
10
viipaleet provolone
15
mini hoagie-rullat (tai päivälliset rullina)
4 rkl.
sulatettua voita
Suolaa ja pippuria maistaa
ohjeet
  1. Aseta pihvi pakastimessa 20-30 minuuttia, jotta lihan helpompi leikata. Poista liha pakastimesta ja leikkaa hyvin ohuet.
  2. Kuumenna uuni 350 asteeseen.
  3. Lämmitä öljyä suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää sipulit ja paprikat ja suolaa ja pippuria maistelemaan. Sauté kunnes sipulit ovat läpikuultavia ja paprikat ovat lempeitä, noin 7-10 minuuttia.
  4. Työnnä vihannekset astian toiselle puolelle ja lisää lihaa toiselle puolelle. Anna heidän istua hetken kuluttua saadakseen mukavan pureskelun, sitten paistota samalla puolella pannulla, kunnes enimmäkseen kypsennetään, noin viiden minuutin kuluttua. Huuhtele kaikki yhdessä pannulla tasaisesti levittää lihaa ja vihanneksia.
  5. Aseta 9×13-leivinastiassa pienet telat alareunat. Aseta viipaleet provoloneen leivän päälle ja levitä tasaisesti juustoa yli juusto. Päätä enemmän juustoa ja aseta sitten pienet rullat puolikkaat päälle. Harjaa leipä sulatetun voin kanssa. Peitä folio ja leivota noin 10 minuuttia, kunnes juusto on valmis sulatettu. Lisää paahdettua pulla paljasta pannu viimeisten leipomispäivien aikana.