Parmesan Tomato Chips ovat Pizza-Fanaticin terveysruoka

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Kuuntele, en ole koskaan todella ymmärtänyt ihmisiä, jotka pitävät pizza maustettujen sirujen. Tämä on, kunnes tein (ja syönyt) nämä Parmesan Tomato Chips. Miksi? Koska ne ovat rapeita, ne ovat terveellisiä, ja ne maistuvat aivan pizzan tavoin ja tämä on kaunis asia.

parmesaania Tomato Chip Horizontal 1

Chelsea Lupkin

Olen aina etsimässä tapoja tehdä terveellisiä välipaloja maistumaan hämmästyttäväksi (taistelu on todellista), ja minun on sanottava, että todella rikkoo koodia tämän kanssa. Ja vaikka nämä parmesaanin tomaatit ovat vähän (okei, hetki …) saada rapeaksi, voin sanoa täysin varmasti, että he odottavat. Huomaa: pidä kädessäsi paperipyyhkeitä pyyhkimällä kasvosi tahrat pois uunista. nämä sirut tuoksuvat niin hyvältä, sinulla on nenänne painettu ikkunaa vasten koko ajan odottamassa …

parmesaania Tomato Chips Vertical 2

Chelsea Lupkin

Vaikka aurinkokuivattuja tomaatteja ei ole mitään uutta, meillä oli aivan päättänyt kehittää resepti, joka A) ei vaadi dehydraattoria, B) ei kestä miljardia tuntia, ja C) saa ruudut. Se oli suuri haaste, mutta olen ylpeä siitä, että olemme onnistuneet.

parmesaania Tomato Chips Horizontal 4

Chelsea Lupkin

Muutamia muistiinpanoja näistä huonoista pojista: mehut puristamalla tomaatista on erittäin tärkeää. Mitä enemmän sinä kaadat, sitä nopeammin he kokevat! Vaikka resepti on melko “asetettu ja unohdat sen”, on tärkeää tarkistaa sirut säännöllisesti. Kun tarkistat, etsit sellaisia ​​asioita, kuten crispiness (ovatko he tulossa mukavasti?), Liikkuminen (varmista, etteivät he leipoa jäähdytysrasiin, käytä spatulia sekoittamaan niitä ympärille, jos tarvitset), ja että herkullinen , tomaatti-ey tuoksu (pizza, täällä tulet!). Tomaattien ohuus voi myös vaikuttaa siihen, miten ne ovat teräviä, joten jos leikkaat omasi ohuempaan puoliin, saatat haluta leipoa hieman lyhyemmäksi ajaksi.

parmesaania Tomato Chips Vertical 1

Chelsea Lupkin

Syö heidät yksin tai murskata heidät ja käytä niitä yläsalaatteihin ja pastaa. Sinun pizza-rakastava-mutta-puolivälissä-terveystietoinen sydän kiittää sinua.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...