On temppu tehdä uskomattoman addiktoiva kuuma maustettu Rum

Hanki resepti täältä.

On sopivaa, että cocktail niin vaarallisesti hyvä se maistuu kuin jälkiruoka edellyttää tehdä taikina ensin. Kyllä, se on oikein: taikina. Tämä on avain tehdä kermainen, vaahtoava juoma, joka on tyydyttävämpi kuin piikikäs suklaa tai munanpoisto. Ja se johtuu tästä vaiheesta, että sitä usein unohdetaan loman aikana, kun ihmiset haluavat helpommin kuumia toddies ja spiked siidereitä.

Tämä ylimääräinen ponnistus ei kuitenkaan ole sen arvoista. Kuuma maustettu rumpaketti on oikeastaan ​​vain sekoitus ruskeaa sokeria ja voita, joka on kastettu kunnes pöyheä, ja sekoittuu sitten samanlaisiin mausteisiin, joita löydät omena- tai kurpitsapiirakasta (nimittäin kanelia, mutta jotkut lisäävät muskottipähkinää, maustekastiketta ja inkivääriä) . Versiomme sisältää pienikokoisen salaperäisen ainesosan, joka on avain luomaan pehmeämpi kuin vaniljajäätelö: pehmennetty vaniljajäätelö. Kyllä, se tekee makeammasta juomasta, mutta se on paljon maukasta – ja luo kermamaisemman tekstuurin – kuin suoraviivaista voita, sokeria ja mausteita.

Kuuma buttered rum

Chelsea Lupkin

Voisit tehdä suuren erän rasvattua rum-taikinaa, luskaa sen mason purkkeihin ja antaa sen reseptin ja pienen rummupullon kanssa DIY-loman läsnä ollessa. Ihmiset eivät ehdottomasti sovi (paljon parempi kuin geneerinen persikka kynttilä, me luvata sinulle!).

Taikinaa voidaan säilyttää pakastimessa kuukausi tai niin, valmis piiputtamaan erän juomia hetkessä, kun ihmiset tulevat – tai on odottamatonta rauhaa, jota et vain voi irrottaa.

Jotta voit juoda juomasi maulla, laita lusikka tai kaksi taikinaa kuppiin kuumalla omenasiderillä. Jos käytät alempaa kalvoa, käytä sen sijaan kuumaa vettä. Joko niin, et tule pettymään.

PIN IT LISÄÄ

Kuuma Buttered Rum Pinterest

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...