Nopeat ja terveet ateriat budjetista

Ateriat, jotka säästävät rahaa

ateriat that save money pot roast with fall vegetables

James Baigrie

Ajattelemalla luovasti voit maksimoida ateriasi ja varmistaa, että saat enemmän illallisia dollariisi. Anna jäljelle jääneitä uusia elämäsi vuokrasopimuksia ja hyödyntävät parhaiten mitä osastollasi on.

Halvat illalliset: aterioideat ja reseptit

peruna mushroom and chicken hash cooking on a budget

Hyvä taloudenpito on valikoima 16 helppoa ja halpaa reseptiä, jotka auttavat sinua leikkaamaan päivälliskustannuksesi. Nauti salaatteja, paistettua kanaa, paistia ja muuta vähemmän.

EatingWellin 11 terveellistä ateriaa budjetista

sianliha Chops with Succotash

Tara Donne

Kun päivittäistavaramyyntihinnat nousevat, kokeile reseptejä alhaisilla kustannuksilla ja pienemmillä kaloreilla, mukaanlukien täytetyt kaalit, taco-salaatti ja paljon muuta – hyvä sinulle ja sinun lompakkosi!

Ruoanlaitto budjettiin

<p>Se <i>on</i> mahdollista valmistaa täydellinen ruoanlaitto illallinen ilman tuhoa keittiössä! Olemme luoneet upean aterian, joka näyttää ja maistuu upealta. Kausituotteet, kuten salsa ja omenat, tekevät tämän viileän sääilmiön. Tämä ateria voidaan valmistaa salamalla ja jättää mahdollisimman vähän pesua.</p><p>Hanki tämä resepti</p><p>“title =” Paistettua porsaanlihaa omenalla, perunalla ja salvalla ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f921dfb7343_-_pork-loin-apples-400-25852520.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture></div></div></div><p>Ruoan kohdalla leikkauskustannusten ei tarvitse merkitä leikkaamista. Kokeile kuutta kekseliääsi reseptiä, jotka jättävät taloutesi ennalleen.</p><p class=

20-minuutin reseptit

kuva

Jos luulit, että 30 minuutin ateriat ovat hyviä, rakastat 20 minuutin ruokalautakseemme. Valitse kahdeksasta runsasta ja terveellistä vaihtoehtoa, jotka kaikki ovat valmiina.

Nopea ja helppo pasta-resepti

Käytä tuoreita yrttejä, vihanneksia ja äyriäisiä luomaan herkullisia pasta-illallisia kansainvälisesti. Valmis noin puolessa tunnissa, ne ovat täydellisiä viikonloppu-aterioille.

One-Pot-illallisia säästää aikaa

Nämä kuusi yhden lautasen reseptiä voi säästää aikaa leikkaamalla prep-työtä ja puhdistamista. Makua ja helppoa, heillä on sisään ja ulos keittiöstä salama.

Slow Liesi Utopia

Mikään ei voita kotiinsa upeaan tuoksuun ja tietää, että illallinen on jo tehty, kiitos hidas liesi.

Terveellisiä ja nopeita ehtoja varattuihin viikonloppuihin

Anna itsellesi 30 minuuttia aikaa heittää yhteen näistä nopeista yön lauannoista. Ne ovat paljon nopeampia kuin pikaruokaa ja terveellisempää sinulle.

Syö terve 30 minuutissa

Vielä enemmän todisteita voit luoda terveellisen illallisen 30 minuutissa: Nämä 16 reseptiä eivät pyydä sinua uhraamaan hyvää ravitsemusta nopeuden.

12 Low-Calorie Comfort Foods

Voit vapaasti nauttia – näillä terveellisillä mukavuustuotteilla on kaikki alkuperäisten maku vain murto-osalla kaloreista.

7 Heart-Smart-illallista

Voivatko suutelevia aterioita olla sydänystävällisiä? Tässä on todiste: Viikon arvoinen perhe-miellyttävä, nopeasti prep-illallinen, joka on ladattu juuri oikeilla ravintoaineilla.