Nämä Skittles-Infused Vodka Slushies tuovat vakavasti hauskan tämän kesän

Nämä sateenkaariset humalat hiljat ovat suosikki lapsuuden karkkusi aikuiset juomat: Skittles. Pikku 10-vuotias rakasti Skittles; aikuisille rakastat Skittle-vodkaviljaa.

Upottamalla vodkaa kyykkyillä on ihanan helppoa. Vaikein osa, joka on myös hauskaa, on lajitella Skittle-värit. Kun sateenkaari sinulla on R, O, Y, G, P järjestetty (sorry, blue), se on vain asia, jonka avulla karkit istuvat alkoholiin yön yli. Seuraavana päivänä, sinulla on sateenkaari mason purkit täynnä alkoholia, joka maistuu kuten hedelmäinen karkit rakastat niin paljon.

keilapeli Slushies

Chelsea Lupkin

Yksi varoituksen sana: Älä käytä halpaa vodkaa! Tai ainakin käytä halvinta muovipulloa. Kokeilin karkkia sisältävää vodkaa yliopistossa ja oppinut, ettei mikään Jolly Ranchers voisi tehdä 8 dollaria kädensijaa, ei maku kuin kynsilakanpoistaja. Tällä kertaa menin Skittlesin kanssa, mutta kuvittelen, että sama oppiminen pätee tänne. (Vaikka keijut ovat ilmeisesti parempia kuin Jolly Ranchers.)

Kun alkoholi on kirkasta ja kaunista, ota kuvaasi suosikki Skittle-makusi. Tai tehdä hienostunut aikuinen asia ja muuttaa sen slushy!

keilapeli Slushies Single

Chelsea Lupkin

Hanki resepti.

Seuraa Delish on Instagram.