Nämä Hocus Pocus S’mores Pops laittaa Spell On You

Sandersonin sisaret ovat voineet odottaa 300 vuotta neitsyen valossa mustan liekin kynttilän ja monien puolesta Hokkuspokkus fanit, tuntuu siltä, ​​että olemme odottaneet niin kauan 1993-klassikon jatkoa. Elokuva, noin kolme lasta, jotka vahingossa vapauttavat trio noita (ja täytyy selvittää tapa pysäyttää heidät ennen kuin he varastavat lapsen sieluja kaikkialle), on tullut Halloween-klassikko, obsessively watched-and recwattched-vuosi vuodesta toiseen . Ja joka kausi, tähtiä kysytään sama kysymys: Onko koskaan jatkoa?

Hocus Pocus Pops Horiztonal

Jonathan Boulton

“Haluaisin,” Sarah Jessica Parker äskettäin sanoi haastattelussa Katso mitä tapahtuu elää. “Luulen, että olemme kaikki melko äänekkäitä siitä, että olemme erittäin innokkaita, mutta se ei ole luonut mitään liikkumisalueita.”

Hocus Pocus

Disney / Giphy

Hänen tähtensä (ja epäilemättä pelokkain Sandersonin sisko), Bette Midler, toisti tämän lausunnon Reddit AMA: ssa, kehottaen ihmisiä ottamaan yhteyttä Disneyyn, jos he haluavat toisen elokuvan.

Hocus Pocus Pops Horizontal Group

Jonathan Boulton

No, onnea Hokkuspokkus-Innoittamana s’mores pops on katalysaattori sille “Storm Cinderellan linnalle!” jota Parker ehdotti. Tai ainakin ainakin he ovat hauskaa välipalaa, kun nautit alkuperäisestä.

Punkit on mallinnettu sisarten arvokkaimman hallinnan jälkeen: Booooook!

Hocus Pocus book
Disney / Giphy

Kyseinen yhden silmien haavautunut spellbook on rajaton kammottava, mutta on yllättävän helppoa kääntyä popiksi. Jos et löydä karkkia silmät (psst … he ovat useimpien myymälöiden leivontaosassa tai voit ostaa ne Amazonista käyttämällä alla olevaa Shop the Video -ominaisuutta), voit aina käyttää Smartie-ja dab vähän suklaata silmän muodostamiseksi.

Suunnittelu itsessään on melko yksinkertainen. Voit sisustaa sinun kuitenkin haluat-vakavasti, saada lapset mukana! Ei ole väärää tapaa tehdä arpia! – mutta jos haluat kopioida ulkoasua, menetelmä on melko yksinkertainen:

 1. Piirrä takakappale lähelle puolelle, kopioimaan kirjan selkäranka.
 2. Laita ympyrä karkkisilman ympärille.
 3. Lisää puoliympyrä jokaisen kirjan oikeaan kulmaan.
 4. Piirrä ohuen viivan pystysuunnassa alaspäin kirjaan, jossa on ylhäällä ja alhaalla oleva haara.

  Hocus Pocus Pops Bite

  Jonathan Boulton

  Jäätymisen ollessa vielä märkä, voit helposti vetää hammastikkua edestakaisin kuorrutuslinjoilla luomaan ompeleita. Sieltä vain ponnahtaa heidät jääkaappiin, kunnes huurretikka asetetaan, ja aseta ne ulos, kun olet valmis syömään.

  Oikea varoitus: Suklaa sulaa melko nopeasti – mutta sitten taas he ovat niin hyviä, että he eivät todennäköisesti kestä tarpeeksi kauan. Varmista vain, että keräät nämä grahamit ensin.

  Hanki resepti täältä.

  Kiinnitä se myöhemmin:

  Hocus Pocus Pops Pinterest


  Seuraa Delish on Instagram.