Nämä Grinch Kranky Treats varastaa joulun

Hanki resepti täältä.

Vain hermostuneisuus ei katsonut Kuinka Grinch oli jouluna ennen joulua. Vakavasti, sinun pitäisi todella vihata lomankausi-ja lunastus tarinoita, ja sydämenvaimainen tunteita, ja Whos from Whoville-ohittaa sen. Se on must-stream, olkoon se 1966 Boris Karloff-kerronnoitu sarjakuva tai vuoden 2000 live-action-versio, jossa on pääosissa Jim Carrey ja kun katselet, sinun on syödä näitä Grinch Kranky Treats.

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

Ne ovat kirkkaanvihreän riffin klassisessa Rice Krispie Treatsissa, jossa on tavallinen sekoitus vaahtokarkkeja, voita ja riisipitoisia riisiviinejä, jotka ovat kasvaneet vihreällä värillä (noin 8-9 tippaa tekee tempun). Videon tuottajamme Chelsea Lupkin kehitti ajatuksen, joka katkesi kuvauksesta auttaakseen meitä muokkaamaan Grinchin kasvot. “Muokkaa sitä kuin viulu”, hän opetti.

Grinch Kranky Treats Vertical

Chelsea Lupkin

Pro kärki: Ennen herkkujen muotoilua, ruiskuttamalla ruiskuttamalla perusteellisesti tai käsittelemällä niitä hieman kasviöljyllä. Tämä pitää marshmallow kohtelee tarttumasta sormesi.

Heti kun ne muovautuvat, pudota M & M-silmät. Mini on juuri oikea koko, joka tavallisesti löytyy päivittäistavarakaupan kassalla, ellei leivontaosastolla. (Älä laske M & M: n leipomopisteille – ne ovat täysikokoisia karkkeja.)

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

Kauppa-ostettu suklaakuorrutus tai kotitekoinen putkipussissa, jossa on nro 1 pyöreä kärki, on huijaus saada Grinchin kapea, up-to-no-good hymy juuri sopivaksi. Voit myös käyttää suljettavaa pussia kulmakappaleella, kunhan reikä on erittäin pieni.

He menevät yllättävän hyvin meidän Grinch Jell-o Shots (ja juomapeli), jos olet yli 21, tietenkin.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish on Instagram.