Miksi sinun ei pitäisi koskaan ostaa unsalted voita

Siitä lähtien, kun aloin ostaa päivittäistavaroita (niin, err, college), kävelin läpi maidontuotantoa, kunnes tulin voita ja mietin, mitä olivat todellinen erot salmonella tai suolattujen tikkujen ostamisen välillä. Kuten joku, joka uskoo, että pieni suola voi korottaa reseptiä keskinkertaisesta hämmästyttäväksi, voit kertoa minkä tyyppisestä pihasta, johon pääsen. Tästä syystä se kannattaa aina.

1. SALTED BUTTER ON PERFECT CONDIMENT.

kuva

Getty Images

Ya osaa tietää, kuinka kun on kinkkua, pihviä ja maissia, ja joskus tuntuu siltä, ​​että se vain tarvitsee jotain? Viimeistely, joka tekee siitä tuntuu erityisen erikoiselta? Tämä on suolattu voita ja hieman tuoretta rosmariinia tai timjamia ja valkosipulia.

Osta se: 4,99 dollaria, amazon.com

2. JÄLKEISIÄ SEASONING EI KÄYTETÄÄN SUURIMMASTA.

Kuten Ina Garten, kuulun kokkeilijoiden leiriin, jotka ajattelevat, että kaikki pelkäävät sopivan maustamisen. Nyt en yritä edistää korkeaa natriumin saantia, mutta hieman suolaa resepti voi mennä niin pitkälle. Toisin kuin yleinen uskomus, ruokaa, joka on oikein maustettu ei maistu suolaista; se lisää elävää elämääsi esittelemällä hienot aromit. Käyttämällä suolattua voita teidän ruoanlaittoon, olet yksi askel lähemmäksi asianmukaisesti maustetaan illallinen.

3. SALTY-SWEETS ON KAIKKI.

kuva

Ethan Calabrese

Olen tyyppi, joka maistuu suklaapakastekkeelle, jonka ystäväni juuri leivotaan ja epätoivoisesti alkaa etsiä hiutalea merisuolaa. (Ei tosissani: pidät Maldonin pienikotelon aina kukkarossani.) Useimmat leivontaruokavalmisteet vaativat salaatonta voimaa pelkästään siksi, että toisin kuin ruoanlaittoon, et voi maistu kuin mennä. Joten he selvittävät mukavan määrän suolaa tasapainottaakseen makua, mutta ei niin tarpeeksi, että saavat tämän hienovaraisen suolainen potkun. Suolattu voita muuttaa kaikki brownies, evästeet ja banaanileipä. Vastuuvapauslauseke: Jos sinulla on suolattu voita jääkaapissa ja huolehdi siitä, että teidän paistetaan lautasen tulee olemaan liian suolainen, voit aina vain vähentää lisättyä suolaa resepti.

Seuraa Delish Instagramia.