Mario Batali vs. Ree Drummond: Kenen kana Parm on parempi?

Tämän Celebrity Celebrity Snackdownin julkaisuun teimme ruokalajin, jonka Delish-tiimi tuntee erittäin voimakkaasti: kana Parmesan. Esimerkiksi pääjärjestäjämme ei puhu sinulle loppupäivän ajaksi, jos koe kananparm-resepti kertoen hänelle (niin että hän voi kokeilla sitä). Koska me rakastamme niin paljon (ehkä liian paljon), otin kokin valinnan liian vakavasti. Anna: Mario Batali ja Ree Drummond.

Kana Parmesan Celebrity Snackdown

Jonathan Boulton

Croc-mainetta syrjään, Mario on luonnollisesti maailmankuulu italialainen kokki, jossa on ravintoloita – sekä hieno-ruokaa että rentoa – ympäri maata. Mutta emme olleet varmoja siitä, kuinka hyvin hänen reseptejä toimi keskimäärin kotiruoka. Ree on taajuuden vastakkaisella puolella. Hän ei ole klassisesti koulutettu, mutta hänen reseptejä rakastaa ja luottaa hänen Pioneer Woman fanit. Menemällä snackdowniin meillä ei ollut reilusti aavistustakaan, mistä maljasta haluaisimme enemmän.

Osta nyt: Le Creuset Signature Skillet, 100 dollaria, amazon.com.

Kana Parmesan Celebrity Snackdown

Jonathan Boulton

REE: N RECIPE

Ree käyttää yhtä jauhoja sisältävää ruoppausta. (Ei ole munia tai leivänmarjoja.) Kun päällystetään kana rinnat jauhot, hän perunoita oliiviöljyä ja voita, kunnes kullankeltainen kummallakin puolella. Sitten, ilman puhdistamista paistinpannu, hän tekee yksinkertaisen marinara kastiketta ja lisää kanaa kastiketta (yhdessä parm) ja antaa kaiken paistuttaa yhdessä.

Tämä resepti on helppo seurata ja helppo toteuttaa. On hienoa illallista, että kukaan, riippumatta keittiön luottamuksesta, voi tehdä kotona. Kastike, joka oli valmistettu kaikkiin mauton kana bittien pannulla, oli herkullista, mutta (ja tämä on iso mutta) kanan ei ole rapea. Olemme jättäneet ikävästi leivänmurppujen kultaisen rypistyksen.

Kana Parmesan Celebrity Snackdown

Jonathan Boulton

MARIOn RECIPE

Mario kutsuu hänen kana parm “Kana Milanese Parmesan”, mikä on järkevää harkita hän on kolmivaiheinen ruoppaaja tyyppi kaveri. (Ruoanlaittoon “milanese” tarkoittaa yleensä sitä, että liha on ruopattu jauhot, munat ja leivänmurut.) Mario valintaruoan valinta on panko, mutta ehkä enemmän yllättävää on, että hän käyttää kanaa reidet. Kaikki pimeässä lihan rakastava henkilö, tämä on koko pelin vaihtaja.

Mitä et löydä hänen resepti on Parmesan! Mikä oli jumalallinen jollekin. Kuitenkin useimmat ihmiset saivat sen yli, kun he ottivat purenta. Koska burrata. Kanaa paistamisen jälkeen Mario päihittää jokaisen palan lusikoitua marinaraa ja suurta burrataa ennen broileria. Kukaan ei jättänyt parmia.

Kana Parmesan Celebrity Snackdown

Jonathan Boulton

TUOMIO

Mario voittaa! Hänen resepti ei ollut yhtä helppoa kuin Reen, mutta kana- ja meltyburrata-juuston rapeus olivat ratkaisevia tekijöitä. Äänestys oli yksimielinen.

LIITTYVÄ VIDEO:

p.p1 {marginaali: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; fontti: 15.0px Helvetica} p.p2 {marginaali: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; fontti: 14.0px Helvetica} span.s1 {font-kerning: none} span.s2 {teksti-decoration: underline; font-kerning: ei mitään; väri: # 0563c1} span.s3 {fontti: 14.0px Helvetica; teksti-decoration: underline; font-kerning: ei mitään; väri: # 0563c1}

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...