Maple Bacon Brie kääntää perustaisen Brie Fall Fall Magiciin

Oletko koskaan ollut loma-puolueella, jolla ei ollut pyörää? Se on helpoin alkupala luottaa siihen, kun olet isäntänä: heität sen uuniin lämmittäen 10 minuuttia ja laita se pois leipää tai keksejä. Mutta! Miksi ottaisit matkallasi eniten matkalla? Vaihda se tänä vuonna – ja tee paistettua brie-makua SO. PALJON. PAREMMIN.

kuva

Chelsea Lupkin

Näin: Ensin sinun tulee päällystää brie keitettyä pekonia ja vaahterasiirappia, koska YUM, että yhdistelmä on kuin crack. Toiseksi, aiot ottaa ylimääräisen askeleen, jotta kääritään brie-höyhenleivonnaiset, koska se kuulostaa silmiinpistäväksi, mutta se ei todellakaan ole, ja se nostaa esiin eksponentiaalisesti. Kolmanneksi, aiot ylhäältä koko asiaa enemmän pekaanipähkinöitä ja pekonia, miksi ei?

kuva

Chelsea Lupkin

Ainoa asia, jonka haluat katsoa, ​​on, jos pekaani ja pekaanipähkinät päästävät liian tummiksi, kun odotat herkkusieniä saadaksesi mukavan kultaisen värin. Jos tarvitset, aseta pieni arkki 10 minuutin kuluttua.

kuva

Chelsea Lupkin

Käytä tätä reseptiä hyppymispaikkana kaikkien paistettujen brie-tarpeidenne: Voit ohittaa pekonin ja käyttää mitä tahansa hilloa, jota rakastat, yltäkää brie aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiviöljyä, tuoretta timjamia tai rosmariinia tai mene makealle ja levitä Nutellaa ennen käärimistä leivonnaisiin.

kuva

Chelsea Lupkin

Muista vain yksi asia: kun se on valmis, älä tuhlaa mitään kaivaa tähän mestariteokseen. Vieraat kiittävät sinua.

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN IT LISÄÄ

Vaahtera Bacon Baked Brie Pinterest


Seuraa Delish Instagramia.

Loading...