Kuinka keittää ruskea riisi

Ihmiset yleensä joko kaadetaan kahteen leiriin: ruskean riisin hater tai rakastaja. Delishissä tavoitamme ruskeaa riisiä yhtä usein kuin valkoisena. Se on korkeampi kuidussa, proteiineissa ja antioksidanteissa – mitä ei rakasta ?! Ja ainoa ero kypsentämisen aikana on se, että kestää vähän kauemmin. Muutaman yksinkertaisen askeleen ja helposti muistiinpanon välityksellä teet ruskeaa riisiä ja saat ylimääräisiä antioksidantteja sormen napsahtamalla. Ei riisipesua tarvita!

1. Tunne suhde.

Ruskea riisi on sama kuin valkoisen riisin; muistaa se – 2: 1. Se on 2 kupillista vettä jokaiseen kuppiin kuivaa riisiä.

2. Huuhtele se.

Luultavasti ei ole ajatellut huuhtele riisiasi, vaan juuri kuin perunasi huuhtominen, se on tärkeä askel. Riisissä on paljon pieniä hiukkasia ja huuhtelu ensin auttaa parantamaan tekstuuria.

3. Keitä se.

Aseta täydellinen suhde veteen riisiin sekä runsaasti suolaa, kattilassa ja kiehuvaksi. Heti kun riisi keitetään, peitä potin tiukalla istukalla ja vähennä lämpöä lempeästi kiehua.

4. Aikaa se.

Ruskea riisi kestää kauemmin kuin valkoista riisiä. Aseta ajastin 45 minuutiksi ja älä peitä riisiä, kun se on ruoanlaittoa. et halua menettää höyryä, joten pitää kansi koko ajan. Kun ajastin sammuu, tarkista, että vesi imeytyy. Jos vielä jäljellä on vähän vettä ja riisi ei ole tarpeeksi pehmeää, anna sille vielä 5 minuuttia.

5. Anna levätä.

Sammuta lämpö, ​​mutta jätä kansi päälle ja anna riisi lepota 15 minuuttia. Tämä estää riisin tulemasta tahmeaksi ja antaa sinulle täydellisen pörröisen ruskean riisin.

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...