Kuinka keittää Lobster Tails kotona, kun et ole Fancy Chef

Lobster oli mereneläviä. Olen ehdottomasti välttänyt ruoanlaittoa, kunnes saavuin kulinaarikouluun. Se on kallista (kuten 20 dollaria puntaa kiloa), joten minua pelättiin aina, että minä sekaisin sen. Mutta yllättävämpi asia hummerin jäljet ​​on, että korkea hintalappu ei tarkoita, että heitä on vaikeampi kokata. Jos noudatat näitä ohjeita, sinun on hävitettävä äyriäiset hetkessä kotona, ei Red Lobster.

1. Anna sen sulaa.

Ellei ostanut tuoretta hummeria, varmista, että hummerin häntä on sulanut kokonaan. Tämä auttaa sitä keittämään tasaisesti ja pitämään lihan kiinni kuorestaan. Nopein (ja turvallisin tapa) sulattaa hummerin jäljet ​​on sijoittaa ne kylmään veteen 30 minuutin ajan.

2. Leikkaa kuoret.

Ota terävä pari keittiön leikkureita ja leikkaa suoraan kuoren keskelle aina alas. Käytä peukaloita avaamalla kuori paljastaaksesi lihan.

leikkaus lobster tail

Getty Images

3. Kuumenna pois.

Tuo suuri suolaveden varastokohta keitetään. Vähennä hieman lämpöä ja pidä vettä kevyesti kiehuvaan – enemmän kuin kiehuvaksi, mutta heikommaksi kuin kiehuva kiehuva. Lisää hummereita ja keitä, kunnes pyrstöt ovat kirkkaan punaisia ​​ja lihan valkeat ja herkät. Jokaisen hännän pitäisi kestää noin 1 minuutti unssilta kokata. Irrota hännät metallisilla pihdeillä, lohkolla tai kouristuksella.

4. Pään maku kaupunki.

Hummeri tarjoillaan parhaiten sitruunan, sulatetun voin ja tuoreen persiljan puristamalla.

Seuraa Delish on Instagram.