Kreikkalainen sushi on terveellinen välipala, jota kehosi tarvitsee

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Melko paljon kaikki vannovat olla terveitä 1. tammikuuta lähtien, mutta melkein kukaan ei muistaa yhtä suurta asiaa, joka seisoi tiellä: jalkapallo. Niin kauan kuin pelit ovat edelleen sunnuntaina, niin ovat myös juustot, rapeat siivet ja ylikuormitetut nahoja. Ja paljon olutta. Se tekee sunnuntain yöt paitsi kestäväksi, mutta hauskaksi … maanantaihin saakka.

OSTA NYT: Kasvispusero, $ 9, amazon.com.

kreikkalainen Sushi

Chelsea Lupkin


Kuitenkin yhtä hauska kuin hullu, suolainen välipala syödä, ne voivat saada sinut tuntemaan olosi aika paisunut ja hirveä seuraavana päivänä. Emme koskaan suosittele luopumaan sanoista puhvelin kanaa kaikista (koska emme voineet koskaan!), Uskomme tasapainoon. Joten kun päivä ylihöyhenyttämisestä, haluamme vastata epäterveellisiin valintoihimme hyvää ruokaa varten. Kuten kreikkalaisen sushi!

kreikkalainen Sushi

Charlie Gillette

Kreikkalainen sushi on lähinnä kurkku-roll-up täynnä hummus, feta, tomaatit, tilli ja kalamata oliiveja. Kurkku on rapea ja kosteuttava, ja tuoreen sitruunamehun puristamalla jokaisella rullalla maistuu kaikkein pirteimpiä välipalaa, jota sinulla olisi koskaan ollut.

Voit tehdä omia, kuori super ohut nauhat kurkkua käyttäen vihannesten peeler (Y-muotoinen on paras). Kaksoise kurkkuviipaleet (luodaksesi tukevan rullan), levitä sitten a erittäin ohut kerros hummusta päälle. Ripottele tomaatteja, oliiveja ja fetaa varoen, etteivät ne ylikylläiset, ja käännä tiukasti. Se tulee yhteen minuutteina ja poistuu sekunneissa, mutta et koskaan tunne syyllisyytesi.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish Instagramia.